Ad csökkentès miatt lehetek idegesebb, ingerültebb?
Ma a megszokott mennyiség felét vettem be,és ma nem találom a helyem, ingerült feszült vagyok.
Ideges,és szorongok,már ha a szorongás az ,ha az ember aggódik mindenen és fura gondolatai vannak.
De muszáj csökkenteni,mert rettentően kómás vagyok tőle.
Lehet, hogy a felére csökkentés túl nagy lépcsö volt, szabályosan csak egész lassan szabadna. Persze nem tudom, mennyit szedtél eddig meg mit, de lehet, hogy háromnegyed jobb lenne egy ideig és pár hét után csökkenteni megint.
De az természetes, hogy vannak negatív tünetek kezdetben, próbáld magad lekötni, sport kifejezetten jót tesz.
Nem én pontoztalak le!!
Valaki szórakozik....
15mg gyógyszer felét szedtem eddig,most azt feleztem orvosi engedéllyel.
Igazából 2 és fél hete szedem.
De azóta csak alszok vagy aludnèk.
Akkor rendben, ha megbeszélted az orvossal. Lehet, hogy emiatt vagy kókadt, de az sem kizárt, hogy a mostani extrém idöjárás is rátesz egy lapáttal.
(A pontozás meg nem igazán érdekel, csak sajnálni lehet azt, akinek ez az élete öröme!)
Már az első szem óta ez van sajnos.
Akkor is jeleztem neki,azt mondta várjunk két hetet hátha jobb lesz.
De nem lett.
És még állandó éhség is társul hozzá,egész nap eszem csak.
Szóval most elhagyom,és terápiában gondolkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!