1 hónappal a költözés után a kisfiam sokkal ingerültebb és hisztisebb lett. Fog ez változni?
Figyelt kérdés
Attól tartok sosem szereti meg az új helyetmáj. 28. 22:08
2/7 anonim válasza:
Mért, milyen az új hely a korábbihoz képest? Ha ő szerette a régi lakóhelyét, akkor neki nyilván egy gyászfolyamat, és nem is érti, hogy mért kell neki új környezetben élnie.
3/7 anonim válasza:
Amikor 27 évesen elköltőztem a családiházunkból fél évig majd megörültem az új helyen. 27 éves voltam és majdnem minden este sírtam.
Hagyj időt a gyerekednek. Rendezzetek kincskeresést az új házban, tartsatok családi pizsipartyt/bulit, építsetek bunkert.
4/7 A kérdező kommentje:
2.5 éves. Az új helyen van udvar, nagyobb minden. De mondjuk nincs napi játszótér, és nincs a szomszédban lako néni, akit mamának szólít. Amúgy 5 perc távolságra vagyunk kocsival
máj. 29. 06:24
5/7 anonim válasza:
Hát vidd naponta játszótérre. Cseszheti a szép otthoni udvart, ha magányos.
6/7 anonim válasza:
És járjatok vissza a "mamához" akár naponta is, ha ő engedi. Ez azért extrém érzéketlenség, empátiahiány a részedről! Egészen le vagyok döbbenve, hogy ezt te magadtól nem érted! A gyereket súlyos veszteség érte! Mit érdekli őt az üres udvar meg hogy minden nagyobb! És igen, ha nem viszed vissza napi szinten az 5 percre lévő megszokott, szeretett helyeire, akkor valóban soha nem fogja megszeretni az újat, az örök ellenség lesz. És felnőttkorában is, a tudattalanba nyomva, talán emlékezni se fog az okára, mert 2,5 éves korunkra nem nagyon emlékszünk, a gyászélmény egy másik veszteség kapcsán ki fog törni. A kisgyerek is gyászol. Egy költözés pedig egy felnőttnek is gyászt jelent, még a jobb körülmények közé költözés is, nemhogy egy gyereknek, akinek fogalma nincs, hogy miért fosztják meg a biztonságos, szeretett körülményeitől.
7/7 anonim válasza:
Te még mindig az vagy, aki 100kérdést kiírt már erről a költözésről?
Azért lett hisztisebb, mert te már a költözés előtt 1 hónappal hisztis voltál. Kicsit se zavarta volna, ha nem ragasztod rá ezt az állandó stresszt. Még nem is tudta, hogy költözni fogtok, de már előre pánikoltál, hogy rosszul fogja viselni. Hát, így nem csoda. Már én is hisztis, meg ingerült lettem a kérdéseidtől, pedig nem is költözöm🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!