Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Sokkal ingerültebbek...

Lányok. Sokkal ingerültebbek vagytok, amikor épp menstruáltok?

Figyelt kérdés
jan. 20. 19:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem; előtte 1-1.5 héttel vagyok az, közben meg néha nyűgös, de az sem kimondottan általános dolog.
jan. 20. 22:51
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
Morcos és ingerült vagyok, sőt utálom olyankor ha megérintenek. Képes vagyok kicsavarni a kezét, jobbik esetben az ujjait. :P
jan. 20. 23:40
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
7-10 nappal előtte
jan. 21. 01:07
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Egész hónapban aránylag egyenletes a hangulatom. Ha ideges vagyok, annak nem a hormonjaim az oka, hanem a hülye kollégák... 😩
jan. 21. 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Nekem szó szerint semmit nem befolyásol az életemben a menstruáció. A hangulatomat sem.
jan. 21. 09:41
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Általában inkább sírós.
jan. 21. 17:50
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
Olyan szempontból szerencsés vagyok, hogy a hangulatomat nem befolyásolja semennyire. Viszont fizikailag nem bírok annyit teljesíteni, mikor megvan. Ami nem probléma a hétköznapokban (könnyű fizikai munkám van, amire nincs hatással), viszont rendszertelen a ciklusom, és ha betervezek egy amatőr versenyt, és pont akkor megvan, akkor frusztráló tud lenni, hogy pont egy versenyen futom életem egyik legszarabb idejével a félmaratont.
jan. 23. 00:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nincs ilyen mellékhatásom. Görcsös fájdalmak viszont vannak.
jan. 28. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!