Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baja az itteni férfiaknak?

Mi baja az itteni férfiaknak?

Figyelt kérdés

Többször belefutottam már abba, hogy válaszoltam egy kérdés alatt, mire sorra kaptam a rosszabbnál rosszabb privát üzeneteket férfiaktól, amikben vagy rossz prostiként kínálkoztak, vagy szidtak, amiért nem értettek egyet a válaszommal.

Tegnap is írt egy férfi, amiben leírta, hogy neki mekkora farka van, tuti nem láttam még akkorát. Válaszoltam neki, hogy nem kérdeztem, mert nem érdekel. Erre nekem esett, hogy mekkora ostoba, ringyó, rohadék vagyok. Mindezt azért, mert nem érdekelt, hogy milyen egy totál senki farka. :D Egy másik amiatt k#rvázott le, amiért nem mentem bele egy alkalmiba a párom mellett, ami azért elég ironikus.

Komolyan, ennyi a hisztis és ostoba ember? Nem akarom elhinni.

jan. 20. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, a netes fórumoknak ez a hátránya. Az 50%-a mentális betegségek sokrétű kombinációjával rendelkezik, a másik 47-48% a frusztrált, elkeseredett réteg, akinek sosem volt esélye megismerkedni nővel a szar személyisége miatt, és itt névtelenül kiönti minden nőre.

Az utóbbi azért veszélyes, mert nagyon jól megjátsza magát, ha az kell, a másik opciónál meg a való életben is, és a neten is bolond, ezért nagyívben kerülik.

jan. 20. 15:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Frusztráltak mert nem kapnak p*nát, és nyilván az oka ennek a nő, nem pedig őszentségessége :)
jan. 20. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kifogtad a sekejteket.

nekik ne válaszolj, szimplán töröld ki amit írnak. :)

jan. 20. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd magadra az ilyeneket, és inkább ne is válaszolj nekik. Többségüknek valószínűleg csak a figyelem kell, amit ilyen mód szeretnének megkapni.
jan. 20. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
13%
Mert alapból rengeteg férfi utálja a nőket,amiről a nők is tehetnek.És vannak férfiak,akik ezt így nyilvánítják ki.
jan. 21. 04:13
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Csodálkozol? 16 év itt az átlagéletkor, aki előrébb jár, az is ott rekedt.
jan. 21. 06:15
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

Kérdező, igazad van nagyrészt, de minek jársz fel erre az oldalra, ha ennyire rosszak a tapasztalataid?

De oké, tegyük fel a kérdések és válaszok érdekelnek szigorúan.

Írt egy gyökér?

Tiltsd le a csába.

Normálisan írt egy “lehet gyökér?”

Válaszolj neki normálisan.

Utána lett gyökér?

Tiltsd le a csába.

Egyszer csak elfogynak…

Problem?

Solved.

jan. 21. 07:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kb. ugyanarról a kb. 10 emberről van szó.

Én sorba tiltom őket. És alig kapok már levelet :)

jan. 21. 13:54
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon mindenki ugyanazt keresi;

A nők a párjukat, a férfiak egy pár lyukat..

jan. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!