Régen valóban luxus volt a mobilokon az internet?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 15:46
11/16 Metionin válasza:
Amikor nekünk lett mobilunk, akkor pont az sms volt a nagy újdonság :D
12/16 anonim válasza:
Miért, manapság nem az? Ma is egy vagyon a mobilnet, úgy beszélsz mintha alanyi jogon járna... Nekem ma sincs, hiába van okostelefonom lassan 10 éve.
13/16 anonim válasza:
Lehet értetlenkedni, de nekem sincs állandó mobil netem. Miért is fizetnék havi több ezer Ft-ot????? Állandóan csak a telefont nyomkodnám itthon van Wi-Fi és ez nekem elég. Munka helyen is. A városban is nagyon sok helyen hülye leszek felesleges ezreket költeni úgy hogy el se használom a sok sok giga bytot ami minden szolgáltatónál egy vagyon.
14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
Nekem ez olyan megszokott, hogy a telómon folyamatosan van net kapcsolat.
Ezért gondoltam hogy már nem luxus a mobilokon a net. :)
2023. szept. 4. 19:46
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező a 13/14 es válaszoló vagyok nekem nem természetes és nem fogok 4-5 ezreket azért fizetni, hogy állandó netem legyen talán le maradnék arról, hogy ki mit posztol??? Nekem ez nem ér annyit.
16/16 A kérdező kommentje:
Jó de a net nem csak ebből áll.
Rengeteg tudományos cikket is lehet olvasni, film kritikákat, edzésterveket, stb.
Napestig sorolhatnám.
Itt inkább az a baj, hogy sokaknak csak a face, insta, youtube, meg hasonló b*romságokból áll a net.
2023. szept. 5. 15:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!