Lányok, nők! Ti milyen előnyeit és hátrányait tapasztaljátok annak, hogy nőneműek vagytok?
21 meg akarja, az külön szó
Amúgy meg azért adta a természet, hogy használd, nem? Nézd inkább a jó oldalát: bőven válogathatsz, kivel akarod élvezni.
Mondjuk a frigid nők csak a tampont tárolják benne. Azért ez mekkora pazarlás.. 🤔
23 Mindenféle? 😄
Mondta valaki, hogy egyből próbáld ki az összes műf.szt?
Elég csak az egy igazi, de neki már ez mindenféle.. 🙄 tipikus nő vagy
Amúgy meg de, pont azt jelenti, hogy van p.na, akkor talán szülni kéne? Az meg hogy lesz? Á, eszébe se jut, hogy azt használni is lehet.
Az a nők fő baja, hogy mindenből problémát csinálnak. Ha túl sok pasi megkívánja, az a baj, mert nem szeret dugni, ha a kutya se néz rá, az a baj, hogy nem kell senkinek. Ha menstruál, az a baj, hogy fú, de szar ez, ha nem menstruál, az a baj, miért késik, mi van már? Ha kedves vele egy férfi, az a baj, mit kivètelezik ez velem, ha nem kedves, az a baj, mert mocskos bunkó, nem látja, hogy nő vagyok??!
Pedig egyszerűbb az élet, mint gondolnák. Kaptak p.nát, csak használni kellene. De ez sokaknak derogál. Há me’ minek.. bla.. bla...
Hátrány:
A menstruáció.
Hogy ha fel szeretnék nevelni egy gyereket, nekem kell 9 hónapig betegnek lennem, legyengülnöm, híznom, a szüléssel tovább gyengülni, nekem kell legalább 1 évet kimaradnom a munkából (ráadásul az enyém olyan, hogy rossz a kihagyás) és a sportból.
Sportosabban szeretek öltözködni, a körmömet rövidre vágni, keveset vagy semmit sminkelni. Emiatt egyesek furcsának néznek.
Előny:
Fentiek ellenére sok téren talán kevesebb az elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!