Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mostani gyerekeknek sokkal...

A mostani gyerekeknek sokkal jobb akik kétezer után születtek meg illetve kétezer tíz után(jóval több figyelem hárul rájuk több figyelmet kapnak mint mondjuk az elődeik!?)

Figyelt kérdés

Akik a 2000-es, és 2010es években születtek meg?

Akik 1990 után azoknak még gondolom ugyanaz a gyermekkor jutott mint akik még a rendszerváltás előtt születtek meg

Az 1980as évtizedben.

#gyerekek #régi #Mostaniak
2023. aug. 21. 21:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Enis 90es vagyok szerintem sokkal szabadabbak voltunk, tobb mindent csinaltunk, tobbet haveroztunk. Kerdezo sztem nalad vmi mas gond lehetett/lehet
2023. aug. 21. 22:12
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem voltak aranyosak normálisak rendesek önök fiatalember se az idősebbek hát emlékszem önökre maguk között voltam tízen huszon éve sőt van az már harminc éve esztendeje is ott a bölcsi a lakás ovis idején idejében!!!

Egy rohadt szemetet neveltek önökből a szüleik egy vérbeli patkányt rohadékot!!!

Egymást bántották támadtak legfőképpen főleg a magam fajtát aki gyenge lekvár mazsola mimóza lelkű túl érzékeny egy beteg sérült leginkább!!!

2023. aug. 21. 22:18
 13/24 A kérdező kommentje:
:-(:-s:'-(
2023. aug. 21. 22:19
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
'98ban születtem, öcsém ezredfordulós... nézd, nem azt mondom, akkoriban is voltak elhanyagolt gyerekek, de velem meg a barátaimmal még beszélgettek a szüleink, próbálták tudni hogy merre császkálunk, mit csinálunk, kivel, ma letöltenek valami gagyi programot egy telefonra, hozzábsszák a gyerekhez, majd le se szrják, hiszen a gps-követés meg a tételesen felsorolt keresési előzmények a privát szféra megsértésével és a gyerek összes írott kommunikációjának sunyiban olvasásával biztos minden nagyon jó lesz.
2023. aug. 21. 22:22
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

A te idődről nem tudok nyilatkozni, csak a sajátomról, de azért elmondom:

Egy barátom apja és az én anyám kegyetlenek. De legalább az ő anyja nagyon aranyos, míg engem apám is elhanyagol. Egy barátom apja nem törődik a lányával, az anyja nem fogadja őt el (leszbikus), emiatt megy folyton a marakodás. Egy másik barátomnak kiskorában az apja volt elég seggfej, most az anyja az. Egy negyedik barátom az apjával nem tud semmiről beszélni, mert kb annyit reagál mindig, hogy "isten így akarta" (ő lelkész). Egy ötödik barátomnál szintén nem a legfényesebb a családi háttér. Csak egy barátom van, akinek normálisak a szülei, de annyira, hogy ő meg brutálisan el lett kényeztetve..

És persze ott van a többi negatívuma a mi korosztályunknak, amit a többiek már említettek. Szóval azért a mi életünk se fenékig tejfel😃

(Bocs ha zavarosan fogalmaztam, fáradt vagyok)

2023. aug. 21. 23:06
 16/24 A kérdező kommentje:
😟☹️🙁🫤😕😑😐😔
2023. aug. 21. 23:09
 17/24 anonim ***** válasza:
40%
Valamilyen szempontból igen, szerintem a mostani szülőkben jobban tudatosul hogy a gyerek is ember, nem csak egy kis csicska, akivel úgy lehet beszélni ahogy akarsz, és nem fontosak az igényei. Más szempontbol rosszabb, mert ugye majdhogynem mindegyik kölyök zsebében ott az okostelefon, aztán vagy azon lógnak, vagy a gép előtt, szóval nem fejlődik ki egy csomó letfontossagu képességük (figyelemzavarosak, nem köti le őket semmi, nehezebben fejlődik a kreativitásuk, stb)
2023. aug. 21. 23:48
 18/24 A kérdező kommentje:

én már nagyon régen voltam kis gyermek akár tizenéves is

de mégsem vagyok és voltam egészséges!!!

2023. aug. 22. 00:14
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
Latom vmi elgurult.. ne privatba irkalj. Miert nem a suliba volt anno nagy szad? 😅 Biztos mindenki hibas csak te nem..
2023. aug. 22. 07:06
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
97-ben születtem vegyes érzéseim vannak. Még én is úgy nőttem fel, hogy kint szerettem játszani, nem ültem állandóan a tévé előtt meg, sokáig nem is volt otthon internetem. Ennek a részének örülök. A másik, hogy az én szüleim olyan szigorban neveltek, hogy soha egy barátom sem volt, mindenért kikaptam, tiltottak stb. mindig gúnyoltak a velem egykorúak, sosem tudtam mik azok a dolgok amiket éppen szerettek az akkori korosztályom. :( egyedül voltam sokáig. Pokollá tették a szüleim a gyerekkoromat és mára egy örökösen megfelelni akaró, félős ember lett belőlem. Nem mindegy milyen mértékben törődnek az emberrel a szülei és miért.
2023. aug. 22. 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!