A mostani gyerekeknek sokkal jobb akik kétezer után születtek meg illetve kétezer tíz után(jóval több figyelem hárul rájuk több figyelmet kapnak mint mondjuk az elődeik!?)
Akik a 2000-es, és 2010es években születtek meg?
Akik 1990 után azoknak még gondolom ugyanaz a gyermekkor jutott mint akik még a rendszerváltás előtt születtek meg
Az 1980as évtizedben.
Nem voltak aranyosak normálisak rendesek önök fiatalember se az idősebbek hát emlékszem önökre maguk között voltam tízen huszon éve sőt van az már harminc éve esztendeje is ott a bölcsi a lakás ovis idején idejében!!!
Egy rohadt szemetet neveltek önökből a szüleik egy vérbeli patkányt rohadékot!!!
Egymást bántották támadtak legfőképpen főleg a magam fajtát aki gyenge lekvár mazsola mimóza lelkű túl érzékeny egy beteg sérült leginkább!!!
A te idődről nem tudok nyilatkozni, csak a sajátomról, de azért elmondom:
Egy barátom apja és az én anyám kegyetlenek. De legalább az ő anyja nagyon aranyos, míg engem apám is elhanyagol. Egy barátom apja nem törődik a lányával, az anyja nem fogadja őt el (leszbikus), emiatt megy folyton a marakodás. Egy másik barátomnak kiskorában az apja volt elég seggfej, most az anyja az. Egy negyedik barátom az apjával nem tud semmiről beszélni, mert kb annyit reagál mindig, hogy "isten így akarta" (ő lelkész). Egy ötödik barátomnál szintén nem a legfényesebb a családi háttér. Csak egy barátom van, akinek normálisak a szülei, de annyira, hogy ő meg brutálisan el lett kényeztetve..
És persze ott van a többi negatívuma a mi korosztályunknak, amit a többiek már említettek. Szóval azért a mi életünk se fenékig tejfel😃
(Bocs ha zavarosan fogalmaztam, fáradt vagyok)
én már nagyon régen voltam kis gyermek akár tizenéves is
de mégsem vagyok és voltam egészséges!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!