Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mostani gyerekeknek sokkal...

A mostani gyerekeknek sokkal jobb akik kétezer után születtek meg illetve kétezer tíz után(jóval több figyelem hárul rájuk több figyelmet kapnak mint mondjuk az elődeik!?)

Figyelt kérdés

Akik a 2000-es, és 2010es években születtek meg?

Akik 1990 után azoknak még gondolom ugyanaz a gyermekkor jutott mint akik még a rendszerváltás előtt születtek meg

Az 1980as évtizedben.

#gyerekek #régi #Mostaniak
2023. aug. 21. 21:23
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Rendesebbek normálissabbak ők a szüleik foglalkoznak ő velük aranyosak normálisak rendesek ő velük szemben!?

Én 1989-be születtem meg akkor láttam meg a napvilágot de a rendszerváltás környékén születettek nem voltak aranyosak normálisak és rendesek ez az 1989/1990es rendszerváltás kor született korosztályok!!!

2023. aug. 21. 21:25
 2/24 A kérdező kommentje:
És én szerintem nem foglalkoztak annyit ő velük mint a mostaniakkal!!!
2023. aug. 21. 21:26
 3/24 anonim ***** válasza:
92%

A mostani tizenévesek az első korosztály, akiknek nem lesz jobb, mint a szüleiknek volt. Holott a II. Világháború után mostanáig ez volt a helyzet.

Most viszont a romló klíma, a pénzügyi válságok, a boruló nyugdíjrendszerek, meg egy csomó minden - részben egymás hatását is erősítő - faktor miatt a mostani fiataloknak xarabb lesz.

2023. aug. 21. 21:38
 4/24 anonim ***** válasza:
53%
Kulfoldon, igen. Itt? Nem.
2023. aug. 21. 21:39
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

Én 91-ben születtem, és baromi jó gyerekkorom volt, foglalkoztak velem eleget, csomó élményt szereztem, stb. Ez egyáltalán nem ettől függ. Mindig lesznek olyan szülők, akiknek nyűg a gyerek, meg olyanok, akiknek nem.

Viszont a világ helyzete miatt szerintem is szarabb lesz a most születőknek.

2023. aug. 21. 21:41
 6/24 anonim ***** válasza:
83%
Hat szerintem pont hogy a regebbiek normalisabbak es veluk foglalkoztak tobbet. A szulok nonstop dolgoznak a gyerekek meg csak a telot nyomjak eletkeptelenek
2023. aug. 21. 21:46
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

Minden korosztálynak megvan a maga keresztje.

Nekik pl ott az internet és az okostelefon. Sok mindent adnak ezek a dolgok, de a társas kapcsolatokra katasztrofális hatással vannak. Az egyik legdepressziósabb, legmagányosabb csoportot alkotják ők.

2023. aug. 21. 21:50
 8/24 anonim ***** válasza:
64%
93-ban születtem. Látva a mostani fiatalabbakat nekem ezerszer jobb gyerekkorom volt, mert én még voltam gyerek. Nem akartam 12 évesen elveszíteni a szüzességem, nem lógtam nonstop telefonon, nem sminkeltem magam, nem tartottam magam tizenévesen felnőttnek. Én még élveztem a felhőtlen, igazi gyerekkort.
2023. aug. 21. 22:02
 9/24 A kérdező kommentje:

Hát én a kilencvenes években a kilencvenes évtizedben voltam kicsi pici de nem éreztem jól magamat a bőrömben sohasem egyetlen egyszer sem

Legfeljebb maximum csak vidámabb,derűsebb pillanataim, perceim voltak de békés nyugodt boldog és kiegyensúlyozott én sose voltam itt ebben az emberi életemben!!!

És örülök hogy ez az egy életem van csak!!!

2023. aug. 21. 22:03
 10/24 anonim ***** válasza:
23%
Aki most gyereket csinál ebbe az országba az nem normális.
2023. aug. 21. 22:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!