Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek miért van...

Az embereknek miért van igényük extrém külsőre?

Figyelt kérdés
Tényleg nem rosszból kérdem csak nem értem miért van szükség ilyesmire. A társadalom tök jól tudott működni 50 évvel ezelőtt tetoválás, piercing, színes haj nélkül is és tulajdonképpen nem is egészséges ilyen módosításokat csinálni a testen. Az idősek is örökké azt mondják régen munkahelyen nem engedték az ilyen megjelenést, még néhány nyugati turistán lehetett látni punk hajat vagy piercing-et, de tetoválást csak a bűnözők hordtak. Van persze különbség, mert egy kisebb, ízlésesebb még szép is lehet, de mikor nyakig ki van varrva valaki, az teljesen elveszi a személyiségét, mindenki csak ezt fogja benne látni.

2023. aug. 20. 14:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%

"a legszebb férfikorban vagyok te zöldfülű tetkós!"

Nincsenek tetoválásaim, csak nem vagyok egy szottyadt, előítéletes vénember.

2023. aug. 21. 23:41
 32/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem tartok igényt a bocsánatkérésedre, mert tudom, nem szándékosan írtad le az ostobaságaidat, amik a tudatlanságodból, és a műveletlenségedből fakadnak.

A linket csak azért tettem be, hátha képes leszel saját magadtól is rádöbbenni, hogy mekkora ostobaságokat hordtál össze a kommentjeidben.

Másrészről, a kései tanulás és ismeretszerzés is sokkal jobb a butaságnál, és az ostobaságnál.

Te el tudsz bújni az anonim nickeddel a gyk-n, így bármilyen hülyeséget írhatsz, nem tudják kivel azonosítani az általad leírtakat.

Nekem viszont kétszer is meg kell gondolnom, hogy a nickemmel mely kérdésekhez milyen színvonalú és hasznosságú kommentekkel válaszolok, mert azokat mind velem fogják azonosítani...

2023. aug. 21. 23:55
 33/39 anonim ***** válasza:
20%
Téged BoxerBoi-nak neveztek el a szüleid?
2023. aug. 21. 23:57
 34/39 anonim ***** válasza:
20%

Nem. De a regisztrációkor csak egy szabad nicket kellett megadni, és nem a Facebookon is használt anyakönyvezett nevemet.

Azt itt egyébként sem adtam volna meg, ennek az oldalnak merőben más funkciója van, mint az arcképes könyvnek.

Ne keverjük a szezont a fazonnal, és Gizikét a gőzekével.

2023. aug. 22. 00:06
 35/39 anonim ***** válasza:
20%
Bizony. Tehát te ugyanolyan névtelen ember vagy, mint az, aki nem ad meg kitalált nevet. Illetve te választottad, hogy látszódjon ez a név, szóval nem valami felsőbb küldetés, hogy normális legyél, mert látszik a neved.
2023. aug. 22. 00:09
 36/39 anonim ***** válasza:
12%

Egyébként nem a nevemről, hanem a nickemről írtam mindvégig, csak te beszélsz a nevemről.

Hol olvastál te tőlem olyat, hogy a nevemről írtam volna?🤔

2023. aug. 22. 00:11
 37/39 anonim ***** válasza:
25%

Na most már lekophatsz rólam.

Kötekedj otthon, vagy ott ahol ezt megengedik...

2023. aug. 22. 00:12
 38/39 anonim ***** válasza:
16%
Ja, ha igazam van, változik a hangnem. Tipikus.
2023. aug. 22. 00:18
 39/39 anonim ***** válasza:
24%

Tévhitben élsz, egyáltalán nincs igazad.

Jentettem a rosszindulatú, provokatív, kötekedő, és offtopic kommentjeidet.

Hamarosan valószínűleg regisztrálhatsz újra, és ismét elbújhatsz egy "anonim" kommentelő mögé, amiből itt van már kismillió.

Vagy előveheted a sok anonim regisztrációdból azt, amelyiket még nem tiltották le...🤔

2023. aug. 22. 00:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!