Az embereknek miért van igényük extrém külsőre?
Én a kiskori önmagamnak öltözöm meg csinálok mindent. Emlékszem, mikor kicsi voltam, és láttam az utcán "nagylányokat", felnőtt nőket, és mindig megjegyeztem magamnak, vagy odasúgtam a tesómnak, hogy "hú, nézd, de jó a (hatalmas, csillogó zöld) fülbevalója, nézd milyen szép a körme, milyen menő táskája van.
Arra gondoltam, milyen érdekes emberek lehetnek, mikor a legtöbb felnőtt, akit ismertem, fekete-fehér-szürke-bézs vonalon mozgott.
Ilyen akartam lenni, ilyen lettem, és a világ legjobb dolga, mikor kisgyerekeket hallok hangosan suttogni, hogy "anya nézd!", és tudom, hogy rajtam tetszett meg neki valami. A gyerekek még csodálkoznak, nem ítélkeznek.
Elektromos áram, személyautó, írni-olvasni tudás meg aszpirin nélkül is elvolt az emberiség sokáig. Tilcsukbe.
Amúgy sok helyen évszázados hagyománya van a testmódosításnak.
Testmódosítás 🤡
Bezzeg a testmozgás az nem megy.
Festék, tetoválás, minden szar működik, de hogy valami arányos, egészséges formát hozzon magára, na az kizárt. Azt nem lehet 2 óra hossza alatt letudni, oda kitartás kell.
Nekem pl a tetovált/piercinges ismerőseimnek kerek 100%-a sportol rendszeresen. Se a tetkó, se a pc mellett nem tilos mozogni.
Persze, teljesen normális tetkóval és egyebekkel kifejezni a lelkivilágunk - amúgy észrevétlenül maradó - belső szépségeit. Ez a Csehországba felköltözött pozsonyi hölgyike ennek a népszerűsítésére szentelte az életét a "Hell" szépségszalonban:
Csak egyszer élünk, tehát miért ne hagyjunk nyomot a világban, ha a személyiségünk meghaladja egy átlagember korlátolt mivoltát:
"Nekem pl a tetovált/piercinges ismerőseimnek kerek 100%-a sportol rendszerese"
Jaj, hát szinte gondoltam, hogy az ilyen emberek 200%-a sportol.
Legalább reálisat hazudnál 🤡🤡🤡
Az én ismerőseimnél ez a helyzet. Nem az én hibám, ha a te ismerőseid másmilyenek. 🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!