Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek miért van...

Az embereknek miért van igényük extrém külsőre?

Figyelt kérdés
Tényleg nem rosszból kérdem csak nem értem miért van szükség ilyesmire. A társadalom tök jól tudott működni 50 évvel ezelőtt tetoválás, piercing, színes haj nélkül is és tulajdonképpen nem is egészséges ilyen módosításokat csinálni a testen. Az idősek is örökké azt mondják régen munkahelyen nem engedték az ilyen megjelenést, még néhány nyugati turistán lehetett látni punk hajat vagy piercing-et, de tetoválást csak a bűnözők hordtak. Van persze különbség, mert egy kisebb, ízlésesebb még szép is lehet, de mikor nyakig ki van varrva valaki, az teljesen elveszi a személyiségét, mindenki csak ezt fogja benne látni.

2023. aug. 20. 14:19
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
27%
Feltűnési viszketekség 🤡
2023. aug. 20. 18:19
 12/39 anonim ***** válasza:
94%

Én a kiskori önmagamnak öltözöm meg csinálok mindent. Emlékszem, mikor kicsi voltam, és láttam az utcán "nagylányokat", felnőtt nőket, és mindig megjegyeztem magamnak, vagy odasúgtam a tesómnak, hogy "hú, nézd, de jó a (hatalmas, csillogó zöld) fülbevalója, nézd milyen szép a körme, milyen menő táskája van.

Arra gondoltam, milyen érdekes emberek lehetnek, mikor a legtöbb felnőtt, akit ismertem, fekete-fehér-szürke-bézs vonalon mozgott.

Ilyen akartam lenni, ilyen lettem, és a világ legjobb dolga, mikor kisgyerekeket hallok hangosan suttogni, hogy "anya nézd!", és tudom, hogy rajtam tetszett meg neki valami. A gyerekek még csodálkoznak, nem ítélkeznek.

2023. aug. 20. 19:17
 13/39 anonim ***** válasza:
72%

Elektromos áram, személyautó, írni-olvasni tudás meg aszpirin nélkül is elvolt az emberiség sokáig. Tilcsukbe.

Amúgy sok helyen évszázados hagyománya van a testmódosításnak.

2023. aug. 21. 13:16
 14/39 anonim ***** válasza:
19%

Testmódosítás 🤡

Bezzeg a testmozgás az nem megy.

Festék, tetoválás, minden szar működik, de hogy valami arányos, egészséges formát hozzon magára, na az kizárt. Azt nem lehet 2 óra hossza alatt letudni, oda kitartás kell.

2023. aug. 21. 13:32
 15/39 anonim ***** válasza:
90%

Nekem pl a tetovált/piercinges ismerőseimnek kerek 100%-a sportol rendszeresen. Se a tetkó, se a pc mellett nem tilos mozogni.

2023. aug. 21. 13:42
 16/39 anonim ***** válasza:
91%
50 éve lehet hogy nem volt szokás, viszont a tetoválás maga többezer éves művészet, találtak anno 5000 éves tetovált múmiát is. Nem olyan újkeletű dolog ez, mint ahogy azt te leírod.
2023. aug. 21. 13:46
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Persze, teljesen normális tetkóval és egyebekkel kifejezni a lelkivilágunk - amúgy észrevétlenül maradó - belső szépségeit. Ez a Csehországba felköltözött pozsonyi hölgyike ennek a népszerűsítésére szentelte az életét a "Hell" szépségszalonban:

[link]

2023. aug. 21. 14:03
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Csak egyszer élünk, tehát miért ne hagyjunk nyomot a világban, ha a személyiségünk meghaladja egy átlagember korlátolt mivoltát:

[link]

2023. aug. 21. 14:07
 19/39 anonim ***** válasza:
13%

"Nekem pl a tetovált/piercinges ismerőseimnek kerek 100%-a sportol rendszerese"

Jaj, hát szinte gondoltam, hogy az ilyen emberek 200%-a sportol.

Legalább reálisat hazudnál 🤡🤡🤡

2023. aug. 21. 14:07
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

Az én ismerőseimnél ez a helyzet. Nem az én hibám, ha a te ismerőseid másmilyenek. 🤷‍♀️

2023. aug. 21. 14:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!