Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen praktika létezik arra,...

Milyen praktika létezik arra, hogy a másik ne tudja a messenger listában üzenetek első soraiból eldönteni, hogy megnyissa e az üzenetet, vagy sem?

Figyelt kérdés
Nem tartom korrektnek a ghostolást.
2023. aug. 14. 12:40
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
87%
30, Szerintem azért de.
2023. aug. 14. 14:16
 32/46 anonim ***** válasza:

"Mondjam hogy miért rossz a válaszod, vagy mondod te?"

Mondd te, nekem fogalmam sincs, miért nem hívod fel.

2023. aug. 14. 14:16
 33/46 anonim ***** válasza:

"Szerintem azért de."

Szerinted. Ne magadból indulj ki.

2023. aug. 14. 14:18
 34/46 A kérdező kommentje:

32! Azért nem jó, mert nyilván ha valakit olyan hív fel, akkor annak nem veszi fel a telefont. Rejtett számokat meg az ember 90%-a nem vesz fel. Idegen számot meg nem fogok ezért beszerezni.

Egyébként nem kell ahhoz rosszat tenni senkinek hogy ghostoljon. Van az emberben önzés meg nárcisztikum is.

2023. aug. 14. 14:18
 35/46 anonim ***** válasza:

33, ha magamból indultam volna ki, nem írtam volna meg a 27-es választ, ami így szólt:

"Veled ellentétben, ha valakivel nem akarok beszélni, van bennem annyi gerinc, hogy akkor sem beszélek vele, ha akarok valamit, vagy meg akarok tudni valamit, amit ő tud. Ezt hívják korrektségnek, amit meg te csinálsz, azt önzésnek, kihasználásnak. Szóval erkölcsi alapon is jogod van nem vitatkozni velem. Köszi."

Az ellentmondás nem nálam van, és kinézem belőled, amit írtam.

2023. aug. 14. 14:20
 36/46 anonim ***** válasza:

35-ös, keversz valakivel?

Én azt mondtam végig, hogy én tiltok. És annyi. Utána nem érdekel, mi van a másikkal, és egy pohár vizet nem kérnék tőle. A való életben ghostingoltam embereket, akiknek a temetésére sem mentem el, szóval...

Nem tudom, amúgy miről beszélsz, hogy meg akarok tudni valamit, amit ő tud? Itt nem tudom, mire gondolsz.

2023. aug. 14. 14:26
 37/46 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem kell ahhoz rosszat tenni senkinek hogy ghostoljon. Van az emberben önzés meg nárcisztikum is."

Igen. Ezért hisztizel itt. Téged ne merészeljen senki ignorálni, végzetes vonzerő, ugye?

2023. aug. 14. 14:27
 38/46 anonim ***** válasza:
87%
36, Nem győztél meg.
2023. aug. 14. 14:30
 39/46 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz, mikor azt mondod, hogy

"ha valakivel nem akarok beszélni, van bennem annyi gerinc, hogy akkor sem beszélek vele, ha akarok valamit, vagy meg akarok tudni valamit, amit ő tud"?

Mert most kitaláltál egy helyzetet, és azzal vitatkozol.

2023. aug. 14. 14:32
 40/46 A kérdező kommentje:
37! Azon túlmenően, hogy a kérdést sem úgy értelmezted, ahogy az le van írva, hanem úgy, ahogy akartad, hogy aztán trollkodhass (ráadásul még csak köszönőviszonyban sincs a kettő), megbeszéltük hogy nem gyakori-búlvározunk.
2023. aug. 14. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!