Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha van lúdtalpa van egy...

Gáz ha van lúdtalpa van egy férfinak vagy egy nőnek ? szokott fájni? illetve mennyire korlátozz benneteket a cipő választásban?

Figyelt kérdés
Sajnos elég erős lúdtalpam van középiskolás korom óta, igyekszem megtenni mindent hogy enyhüljön, lúdtalp betétet használok, de sajnos cipő választás is igen necces, 43 és 45 közötti méretű cipő fér a lábamra, de hol kényelmes betéttel hol a másikban fáj, illetve a lúdtalp miatt a zoknim is kilukad egy idő után benne,férfiak-nők mennyire van lúdtalpatok? szokott fájni? illetve ha próbálkoztok is, milyen praktikákat lehetne ajánlani?

2022. febr. 2. 19:56
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok! van lúdtalpam!
Nő vagyok! van lúdtalpam!
23 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lúdtalpra tornák, hogy ne durvuljon tovább. Általában az embernek a járás okoz gondot, illetve a tartást is befolyásolja.

Cipőt venni meg úgy kell, hogy mielőtt megveszed, belepróbálod és megnézed, hogy jó-e. Sajnos ha az elején kényelmes, minden cipőben egy idő után fájni fog a lábad. Érdemes rendszeres kontrollra járni vele.

2022. febr. 2. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Egy egészségügyi probléma amit általában ortopédus és gyógytorna segítségével kezelni lehet.

Nekem is van évek óta, supinált cipőt hordok, semmi panaszom. A fentebb leírtakat tudom neked is tanácsolni a javulás érdekében.

2022. febr. 2. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek azért, igyekszem kezelni, ment a zöld..
2022. febr. 2. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt hiszem vannak erre szakemberek akik spéci talpbetétet tudnak csinálni, le veszik a lábáról a méretet aztán el készítik azt, állítólag az elég sokat tud segíteni, természetesen az nem annyiba kerül mint egy normál talpbetét.

Ezen kívül ahogy már mási is írta torna is szükség,ez is egy fontos szempont amit nem érdemes elhanyagolni.

Olyan cipót kell venni ami számodra kényelmes,ez is egy fontos szempont.

2022. febr. 2. 21:24
 5/5 anonim válasza:
Én nem találok kényelmes cipőt és nem bírom a hosszabb állást. Gyakran van bőrkeményedés, tyúkszem az első talppárnámon, néha vízhólyag is. Iskolában mindig kiszűrtek és gyógytestnevelésre kellett járnom. F
2022. febr. 17. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!