Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen praktika létezik arra,...

Milyen praktika létezik arra, hogy a másik ne tudja a messenger listában üzenetek első soraiból eldönteni, hogy megnyissa e az üzenetet, vagy sem?

Figyelt kérdés
Nem tartom korrektnek a ghostolást.
2023. aug. 14. 12:40
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Miért van a 3-as így lepontozva? Igaza van.

2023. aug. 14. 13:32
 12/46 anonim ***** válasza:

Aki megnézi, de nem válaszol, az nem ghostingol?

Kérdező, mit csináltál vele, ami miatt nem akar veled kommunikálni?

2023. aug. 14. 13:36
 13/46 A kérdező kommentje:

Én a ghostingolásnak arra a fajtájára gondolok, amikor az első sorokból dönti el, hogy megnyissa e, vagy nem. Erről szólt a kérdés.

Gyakori-bulvárban meg nem szeretnék részt venni.

2023. aug. 14. 13:40
 14/46 anonim ***** válasza:
Ja, szóval ocsmányul viselkedtél vele, nem szól hozzád, de az egodnak kell az utolsó szó.
2023. aug. 14. 13:43
 15/46 A kérdező kommentje:

Mondom nem szeretnék gyakori-búlvárban részt venni.

Amibe az is bele tartozik, hogy nem fogjuk kibarchobázni, hogy mi történhetett, oly módon (sem), hogy meg leszek vádolva mindenféle alternatívával, ami engem magyarázkodásra késztet, egész addig, még el nem jutunk odáig, ami tényleg történt. Így erre a kérdésedre (és a további hasonlókra) sem fogok válaszolni, mert egyrészt nem tartozik a témához, másrészt a magánügyem, harmadrészt pedig sem a kérdező, sem a válaszoló nem köteles feltárni a magánügyét, hogy aztán annak boncolgatásáról szóljon a kérdés, ami rég elrugaszkodott attól, amiről eredetileg szólna. Ezt hívják gyakori-búlvárnak. Na meg már rég megkaptam a válaszokat, tehát nagyon nincs mire reagáljak.

(Most mindjárt az jön, hogy a hülye stílusom miatt nem ír nekem vissza, ne csodálkozzak - amivel a sértődött trollok szoktak visszavágni általánosságban, amikor a trollkodásuk sikertelen volt)

Inkább szokj le arról te is, hogy az első sorokból döntsd el, hogy meg akarod e nyitni az üzenetet vagy nem, és tanulj meg őszintén kommunikálni. ;)

2023. aug. 14. 13:51
 16/46 anonim ***** válasza:
Én simán tiltok, hogy eltűnjön a csíkja messengerről. Szegény lány, nem tudja, hogy az örök vesztes zaklatókat ez bassza fel leginkább.
2023. aug. 14. 13:54
 17/46 anonim ***** válasza:
91%
El kell fogadni, ha a másik félnek nincs kapacitása vagy kedve csevegni velünk. Sőt, nekik is alakulhat úgy az életük, hogy senkihez nincs kedvük. Adjuk meg nekik azt az esélyt, hogy eldöntsék, most SOS választ várunk vagy csak egy semmitmondó csevegésre invitáljuk.
2023. aug. 14. 13:57
 18/46 anonim ***** válasza:
"Én simán tiltok, hogy eltűnjön a csíkja messengerről. " - ez mit jelent?
2023. aug. 14. 13:58
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha bemegyek a messengerbe, nincs ott a neve, se az üzenet első sora - a "csíkja".
2023. aug. 14. 14:00
 20/46 anonim ***** válasza:
0%

Fordítok: El kell fogadni. Adjuk meg az esélyt a másiknak az énközpontú, nárcisztikus önzésre, hogy megengedhesse magának, hogy csak ő kereshessen másokat, és csak is akkor, ha kell neki valami a másiktól, de a másik hagyja békén. Ha mégse, lehessen joga zaklató meg pszichopata jelzővel ijesztgetni a másikat.

Amúgy SOS információknál is szokták ezt csinálni.

2023. aug. 14. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!