Instant praktikák társasági szorongás ellen?
Figyelt kérdés
Most ismertem fel, hogy szorongok nagyobb társaságban, vagyis a tünetek a következők: Leizzadok, ájulásérzetem van, heves szívdobogáso., liftezik a gyomrom, remeg a hangom ha szólítanak, nem tudok így gondolkodni se, kommunikációt fenntartani. Nem volt ez mindig így, remélem nem is lesz, mert szakemberhez fogok fordulni, viszont úgy alakult, hogy megismertem valakit, aki nagyon fontos lett nekem és holnap nagyobb családi ebédre vagyunk hivatalosak és valahogy "kiszeretném bírni" ezekkel a tünetekkel. Az a baj, hogy ez az állapot annyira beránt, hogy nagyon énközpontú leszek = csak a tünetekre koncentrálok és kialakul egy ördögi kör megspékelve a "vajon mit gondolnak majd rólamtól" az önostorozáson át, mindennel... Csalódok magamban, hogy nem vagyok olyan normális, mint a többi ember és félek, hogy csalódik bennem a szerelmem is.2022. szept. 17. 12:07
2/3 A kérdező kommentje:
Áhh, inni nem szeretnék, rám az negatívan hat, még jobban elkezdem figyelni magamat meg a másik reakcióit. Csak egy kedves, normális, "lány a szomszédból" hatást szeretnék elérni. Diszkréten, de kedvesen szeretnék viselkedni. Az a baj, hogy új társaságban bennem van, hogy mindenki ismer mindenkit és megakarom adni a tiszteletet, hogy nem szólok bele a kommunikációban mikor látom valaki más is épp beszélni készül és ettől észrevétlenül átmegyek csendes módba és úgy is maradok.
2022. szept. 17. 12:25
3/3 A kérdező kommentje:
Kommunikációba*
2022. szept. 17. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!