Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek izzadt, büdös lábszaga...

Akinek izzadt, büdös lábszaga van, az igénytelen embernek számít?

Figyelt kérdés

Akinek előfordul, mondjuk pl munka után egésznapos zárt cipő vagy egyéb lábbeliben büdös, izzadt szaga lesz a lábának, az igénytelen embernek számít? persze utána megmossa, satöbbi.

Mert egy-két ismerősömnek szóvá tették, hogy lábszaga volt, az illető elnézést kért, mert a sietségben elfelejtette befújni vagy megmosni.

Veletek is ilyesmi előfordul, fordult elő, hogy szóvá tette.?

2023. aug. 9. 17:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%
Sós víz is jó rá. Áztatni sem kell hozzá a lábat, csak sós vízben megnedvesített vattakoronggal áttörölni.
jan. 24. 22:35
 22/25 anonim ***** válasza:

Az az igénytelen, aki nem tesz érte.

Pl nem szellőzteti ki a cipőt, mossa a lábát, egész nap cipőben van, sttb

febr. 7. 01:55
 23/25 anonim válasza:
50%
hat nem lehet sokaig igenytelen, benott koromtol kezdve gombasodas. Ha igy folytatja. Major depresszioskent volt ilyenem, nem furdotem hetekig. Talan 1 honapig. ugyanaz a ruha, sehol nem mosakodtam kb mindegy csovvento. Ameddig el nem jott a nap,hogy ugy faj a labujjam mint a lonak az izeje ize utan. Probaltam kivagni, de nagyon mely volt, mar hus alatt voltam. Hat menni kellett borgyogyaszhoz, az meg beutalt sebeszetre ott meg taxi oda taxi vissza, de meg kellett mutetni. Persze elotte megmostam, meg a borgyogyasz latni akart mutet utan es felirt gombakenocsot. Azutan sorozatban az osszes labujjamon jottek elo a benovesek, de szerencsere idoben vettem eszre es hat igen ki kellett vagni jo melyre, de ki tudtam. Nem olcso dolog. 40 000 volt egy mutet. most mar 1000x komolyabban veszem mosom meg minden mert szornyu kotozgetni, mosni, nyuglodni, faj is, budos. Nem. de ez nem akadalyoz meg a mentalis betegsegben sajnos.. talan ra is ad.
márc. 5. 19:50
 24/25 anonim ***** válasza:
50%

Egy vacak cipőbe minden láb bebüdösödik, az lenne a fura, ha rózsaillatú lenne.

Nem igénytelenség, ez biológia.

márc. 6. 12:53
 25/25 anonim ***** válasza:
50%

Nem feltétlen igénytelenség sajnos vannak olyan bőrbetegségek, amik ezt okozhatják.

Nekem volt egy ismerősöm fizikai munkás egész nap zárt súlyos cipőben, nagyon makacs gombás fertőzése volt. Kipróbálta az összes létező készítményt, élment az orvoshoz nagyon sok kísérletezés volt az orvos részéről nem vált be egyik sem max ideig óráig de az sem nagyon.

Mire az orvos elkuldte egy tenyésztési vizsgálatra 4 fajta gombás fertőzést talált.

Végül csak úgy múlt el végleg, bár nem az miatt, de munkát váltott, ahol nem ilyen cipőben volt mindennap és két hét alatt rendbe jött orvos által feirt krémmel.

márc. 6. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!