Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek büdi lábszaga van? az...

Akinek büdi lábszaga van? az igénytelenek számít?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, akinek előfordul hogy lábszaga lesz, milyen időnként fordul elő, az igénytelen, rossz embernek számít, volt olyan, aki olyan helyzetbe került, hogy szóvá tette ez miatt, és megbántva, szégyenkezett miatt, vagy megszokták?, mert egyik ismerősömnek szóvá tette, mivel elfelejtett lábat mosni mert sietett, és ő rosszul érezte magát ez miatt.

#lábszag #helyzet #szóvá tették
2023. jan. 16. 20:22
A kérdező szavazást indított:
Nincsen, nem fordul elő lábszagom.
Gyakran előfordul lábszagom.
Ritkábban előfordul lábszagom.
Sokszor, sűrűn előfordul lábszagom.
35 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ismerősömnek szóvá tette elégcsúnyán, de elmagyarázta az illetőnek, és bocsánatot kért..
2023. jan. 16. 20:26
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Te valami mesterséges intelligencia vagy?

Mindenkinek büdösödik a lába.

2023. jan. 16. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Ez a kérdés olyan, mintha egy 6 éves gyerek írta volna ki.
2023. jan. 16. 20:54
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

3# Teljesen irreleváns és undorító hozzászólás volt!

Senki sem tud tökéletesen fogalmazni, vagy írni.. de ez az oldal sokat romlott az elmúlt 1-2 évben.

2023. jan. 16. 21:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen számít igénytelennek. Ha foglalkozik magával, fürdik, cserél mindig zoknit, stb., akkor el kell fogadni, hogy ez a természet része.
2023. jan. 16. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Létezik egy olyan vegetatív idegrendszeri zavar, amelynek az az egyik jellemző tünete, hogy valakinek folyamatosan izzad a keze és a lába is. Az ilyen betegek erről nem tehetnek, mert hiába tisztálkodnak és hordanak pamut zoknit és bőr cipőt, vagy vászon cipőt, sajnos akkor is izzad a lábuk és tenyerük is.

Ilyen szempontból egyáltalán nem butaság a kérdés.

Ha nem szenved valaki ilyen betegségben akkor tisztálkodással, hintőporral, vászon, vagy bőr lábbelivel ez a probléma jól kezelhető.

2023. jan. 18. 11:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után mindenkinek büdös a lába meg izzad,főleg belegben.Ez ugyan olyan mint a hónalj mindenkinek szagos a hónalja.De tisztálkodással rendben lehet tartani
2023. jan. 18. 18:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Jó minőségű zoknit és cipőt kell hordani (meg szinte minden ruhát)

Valamikor ezer éve volt utoljára lábszagom valami műanyag kínai cipő miatt,meg olcsó műszálas zoknli miatt,állandó alapos tisztálkodás ellenére is.Ez kb.25 éve volt.Melós vagyok és még nyáron estére sincs semmi lábszagom egész napi munka után.

Ahogy már írták,lehet hogy van olyan tulajdonság,hogy izzad valaki(genetika,vagy betegség,nem tudom).

Akinek büdös a lába,rossz ember nem hinném hogy e miatt lenne,de ha valaki tisztálkodás hiány miatt büdös,az inkább igénytelen.

Egyébként nem értem,hogy lehet elfelejteni lábat mosni

2023. jan. 18. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
2023. jan. 19. 08:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan barátnőm, aki szóvá tette. Lecseréltem a zoknijaimat 100 százalékos pamutzoknikra (megtanultam odafigyelni a zokniválasztásra, nem elég ha csak 98 százalékban pamut a zokni). Ezt követően elmúlt a lábszag a cipőlevevés után. A lábmosás, a tisztálkodás rendben volt korábban is.

Nem igénytelen, lehet, hogy ilyen apróságon múlik.

Persze, nem voltam rá büszke.

2023. febr. 2. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!