Akinek büdi lábszaga van? az igénytelenek számít?
Te valami mesterséges intelligencia vagy?
Mindenkinek büdösödik a lába.
3# Teljesen irreleváns és undorító hozzászólás volt!
Senki sem tud tökéletesen fogalmazni, vagy írni.. de ez az oldal sokat romlott az elmúlt 1-2 évben.
Létezik egy olyan vegetatív idegrendszeri zavar, amelynek az az egyik jellemző tünete, hogy valakinek folyamatosan izzad a keze és a lába is. Az ilyen betegek erről nem tehetnek, mert hiába tisztálkodnak és hordanak pamut zoknit és bőr cipőt, vagy vászon cipőt, sajnos akkor is izzad a lábuk és tenyerük is.
Ilyen szempontból egyáltalán nem butaság a kérdés.
Ha nem szenved valaki ilyen betegségben akkor tisztálkodással, hintőporral, vászon, vagy bőr lábbelivel ez a probléma jól kezelhető.
Jó minőségű zoknit és cipőt kell hordani (meg szinte minden ruhát)
Valamikor ezer éve volt utoljára lábszagom valami műanyag kínai cipő miatt,meg olcsó műszálas zoknli miatt,állandó alapos tisztálkodás ellenére is.Ez kb.25 éve volt.Melós vagyok és még nyáron estére sincs semmi lábszagom egész napi munka után.
Ahogy már írták,lehet hogy van olyan tulajdonság,hogy izzad valaki(genetika,vagy betegség,nem tudom).
Akinek büdös a lába,rossz ember nem hinném hogy e miatt lenne,de ha valaki tisztálkodás hiány miatt büdös,az inkább igénytelen.
Egyébként nem értem,hogy lehet elfelejteni lábat mosni
Volt olyan barátnőm, aki szóvá tette. Lecseréltem a zoknijaimat 100 százalékos pamutzoknikra (megtanultam odafigyelni a zokniválasztásra, nem elég ha csak 98 százalékban pamut a zokni). Ezt követően elmúlt a lábszag a cipőlevevés után. A lábmosás, a tisztálkodás rendben volt korábban is.
Nem igénytelen, lehet, hogy ilyen apróságon múlik.
Persze, nem voltam rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!