Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez igénytelenségnek számít?

Ez igénytelenségnek számít?

Figyelt kérdés

Unokatesómékról van szó.

Egy hétig ugyanabban a pizsamában alszanak.

Nadrágot 3-4x, pólót 2-3x is felvesznek egymás után mosás nélkül (zokni, bugyi, melltartó mindennap csere).

Egymás vizében fürdenek: 14 éves lány, 11 éves fiú, anyuka, apuka (ha menstruál a lányuk, akkor zuhanyzik).

2022. aug. 14. 15:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2022. aug. 14. 15:18
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem.
2022. aug. 14. 15:19
 3/22 anonim ***** válasza:
78%

4x kiengedni a vizet minden nap azért a rezsin is meglatszana..

Pocsekolas.

A pizsinek mi baja lesz egy hétig?

És a polonak ha nem piszkos, izzadt?

Miért kotozkodsz? :D

2022. aug. 14. 15:24
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Ebből a póló meg a fürdés nem tetszik. A többi teljesen normális.
2022. aug. 14. 15:25
 5/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a pizsama nem az, amit például naponta kéne cserélni. Mármint, a pizsamában az ember nem végez kerti munkát, nem járja a várost, stb., hanem kb. csak alszik benne. Szóval szerintem ha csak nem izzad meg az ember, akkor a pizsamát, meg az otthoni ruhát nem feltétlen kell egy használat után kimosni. Én például ha elmegyek itthonról reggel 8-kor és hazaérek este 6-kor, akkor a pólót mindenképp kimosom, de ha csak 1-2 órára mentem ki itthonról, és nem izzadtam meg, akkor nem feltétlen, illetve a nadrágot sem mindig mosom ki egy használat után, max. nyáron, amikor az ember izzad, mint a ló. Viszont amit itthon hordok pólót, nadrágot, azt nem mosom naponta, hanem csak akkor, amikor már úgy érzem. Mármint, én nem is annyira izzadok ha itthon vagyok egész nap, illetve itthon nem is végzek annyira koszos munkát, szóval az itthoni ruhámat nem szoktam olyan gyakran mosni, mint az utcait. Szerintem ez nem igénytelenség.

Mondjuk az egymás vizében való fürdés az számomra nem egy csábító ajánlat. Megértem, hogy miért csinálják ezt, de nekem ez nem annyira tetszik.

2022. aug. 14. 15:27
 6/22 anonim ***** válasza:
75%
Igényességnek biztos nem. Lehet, hogy nem igénytelenek, csak szegények. Az egymás után fürdés és a póló többszöri felvétele nem normális.
2022. aug. 14. 15:28
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Pizsama nem. Fürdés igen.
2022. aug. 14. 15:30
 8/22 anonim ***** válasza:
90%

Hát a nappali ruha azért így nyáron fura, szerintem ott a minden nap csere azért fontos, szétizzadod ilyenkor... az egymás vize pláne ilyne nagy gyerekeknél nekem nagyon necces...Dehát ilyenből látom utána a kérdéseket hogy terhes lehet e a nővérem ha előtte fürdök és beleverem a közös fürdővzbe....

Ugynaakkor ez szerintem nem feltétlen igénytelenség hanem szegénység, mondjuk inkább mosakodnék meg 3 liter vízbe egy tálból, de nem egy kádba amibe már hárman belemosták magukat o.o szerintem ez elég kemény.

A pizsama nekem fürdés után oké lenne többször felvenni, azt én se cserélem ki naponta, de mondjuk h a afürdés a másik mocskának magamrakenését jelenti az megint más kérdés...

2022. aug. 14. 15:30
 9/22 anonim ***** válasza:
68%
Nem igénytelenek. Te viszont egy kotnyeles majom vagy
2022. aug. 14. 15:31
 10/22 anonim ***** válasza:
91%
Itt csak az egymás vizében fürdés bizarr szerintem, de az eléggé.
2022. aug. 14. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!