Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez igénytelenségnek számít?

Ez igénytelenségnek számít?

Figyelt kérdés

Unokatesómékról van szó.

Egy hétig ugyanabban a pizsamában alszanak.

Nadrágot 3-4x, pólót 2-3x is felvesznek egymás után mosás nélkül (zokni, bugyi, melltartó mindennap csere).

Egymás vizében fürdenek: 14 éves lány, 11 éves fiú, anyuka, apuka (ha menstruál a lányuk, akkor zuhanyzik).

2022. aug. 14. 15:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Az egymás vize az ilyen magas szinteken undorító, és ami a legrosszabb hogy kontraproduktív, hát koszban fürdeni minek? Csak a saját koszodat kicseréled egy vegyes kosszal...
2022. aug. 14. 15:40
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
A póló és a fürdés gusztustalan, a többi ok.
2022. aug. 14. 15:49
 13/22 anonim ***** válasza:
93%

A közös víz tényleg túlzás. Spórolni a villámgyors zuhannyal is lehet. Zuhany, víz elzár, szappanozás, öblítés. Ez max. 2 perc.

A többi számomra is rendben van. Mondjuk egymás után nem veszrk fel ruhákat, de nem minden felvétel után mosom a felsőt és a nadrágot. Kiszellőztetem és úgy teszem el.

2022. aug. 14. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
61%
Fürdés nálunk is így volt gyerekkorunkban, bár csak olyan 7-9 éves korig. Zuhany nem volt opció, mert csak forró vagy hideg volt a választék (és a forrót is a pár szobányira lévő konyhában kellett bekapcsolni a kazánon..). Persze nem a legjobb, de végülis semmi bajunk nem lett.
2022. aug. 14. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

Az egymás vízében fürdés gusztustalan, igénytelen és egyáltalán nem higiénikus.

A többire meg azt mondom, nem mindegy, hogy az a poló csak 1-2 órát volt rajtuk vagy egész nap dög melegben..

2022. aug. 14. 18:17
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Az egymás vizében fúrdés undorító. Kb. 20 éves koromban randiztam egy fiúval, aki az idősödő szüleivel élt, és mikor ezt elmondta azonnal jegeltem a dolgot. A fürdés náluk mindig hierarchia alapján ment, először az apa fürödhetett a tiszta vízben, aztán anyuka és végül a többi gyerek születési sorrendben. Hát olyan szinten undorodtam utána, hogy hozzám ugyan nem ér az biztos.

Nem egészséges, nem higiénikus. Nem is értem aki ezt normálisnak tartja annak mi baja.

2022. aug. 14. 18:20
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

Engem is az egymás vizében fürdés akaszt ki, akkor miért nem zuhanyozhat mindenki le külön? Nem fogyasztana több vizet.

A felsőruhák esetében meg attól függ, hogy mennyire izzadtak bele, mennyire koszolódott.

2022. aug. 14. 18:51
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

A ruha rendben van szerintem, én pl csak tisztán (fürdés után) veszem fel a pizsamát, amiben utána már csak alszom. Nem mosogatok, nem kávézom, nem eszem, csak alszom. Így 5-7 napig teljesen jó.

A többi ruha is korrekt így, gondolom nem a szétizzadt/leevett/büdös pólót veszik fel újra.

A fürdés viszont nagyon gáz és undorító, sosem lennék erre hajlandó. Nem hiszem el, hogy ez az első és legfontosabb dolog, amin spórolniuk kell.

2022. aug. 14. 19:26
 19/22 anonim ***** válasza:
90%

Igen, szerintem ez az egymás vizében fürdés gusztustalan. Az első belemászik, mindenféle váladék és kosz lejön róla, szerencsétlen utolsó már valami hányadékban fürödhet. De nem is tudom, mi értelme, ahogy írta valaki, ha kell, két perc alatt le lehet tusolni.

Ilyen melegben 2-3 napig hordani egy szétizzadt pólót, az is fura.

2022. aug. 14. 19:36
 20/22 anonim ***** válasza:
78%

Hát ha nem büdösek, szerintem nem gáz, mondjuk én nem tudnám elképzelni, hogy mindenki ugyanabban a vízben fürödjön. Én tuti elkapnék valamit, nagyon érzékeny vagyok sajnos..

Nálunk már a lányok sem fürdenek együtt mert a nagyobbik már menstruál és így már nem egészséges, akkor sem ha éppen akkor nincs meg neki.

Szóval mi 4x zuhanyzunk, 2 lány külön, a 14 hónapos fiam is zuhanyzik mert nem akar leülni a kádban, akkor meg tök felesleges, én meg az említett eü okok miatt zuhanyzok.

A pizsama nálunk is mehet 1 hétig ha nem koszolják össze és nem izzadnak bele.

Pólót ha nem koszos és izzadt, 2 nap veszünk fel egymás után max. Nadrágot akár 1 hétig is hordjuk ha nem koszos, nem ültünk bkv-n sem stb.

Fehérneműt minden nap cserélünk nyilván.

Nekem az egymás vizében fürdés lenne az ami egyáltalán nem férne bele.

2022. aug. 15. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!