Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez igénytelenségnek számít?

Ez igénytelenségnek számít?

Figyelt kérdés

Unokatesómékról van szó.

Egy hétig ugyanabban a pizsamában alszanak.

Nadrágot 3-4x, pólót 2-3x is felvesznek egymás után mosás nélkül (zokni, bugyi, melltartó mindennap csere).

Egymás vizében fürdenek: 14 éves lány, 11 éves fiú, anyuka, apuka (ha menstruál a lányuk, akkor zuhanyzik).

2022. aug. 14. 15:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Én egyiket sem praktizálnám, egyedül a nadrág ok, póló esetleg 2x ha rövid időre van rajtad és nem izzadsz bele, de nem rendszeresen, tehát én naponta cserélném.

A közös vizes fürdés nekem undorító.

Azon csodálkozom, hogy sokaknak itt normális egy hétig ugyanazt a pizsamát hordani. 2-3 napig persze rendben, de egy hétig?? 🤨 Azért mégis csak eltöltesz benne napi mondjuk 8 órát, és ilyenkor nyáron főleg azért éjjel is izzadunk. Nem tudom elképzelni, egy hétig ugya azt hordani.

2022. aug. 15. 10:22
 22/22 anonim ***** válasza:

Én pizsamát 2 hétig is hordok télen. Nyáron 3-4 napig.

Nadrág? Há most nem azért mi baja lesz a nadrágnak ha 3 hétig viseled?

Pólót naponta cserélek, ahogyan alsónadrágot, zoknit is.

Gyerekkoromban nálunk a fürdés úgy volt, hogy apám megfürdött az én vizemben. Szerintem ebben sincs semmi furcsa. Az lett volna a furcsa ha 4-en vagyunk 4 kád vízben fürdünk minden nap...

2023. jan. 16. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!