Mi számít igényességnek, ha (? )
Ha a minden napos fürdés, fogmosás, dezodorálás, parfümözés, fésülködés, hajbelövés, két naponta hajmosás, szőrtelenítés, rendszeres kézmosás, fertőtlenítő hordása mindenhova, ápolt, tiszta körmök, jó, tiszta ruhák viselése, rendszeres bőrápolás, alapnak számít, akkor mi számít igényességnek?
Megkaptam már, hogy igénytelen vagyok, nem értettem miért, hiszen amit fent leírtam minden jellemző rám. Valaki azt mondta, hogy ez nem igényesség, hanem alap. Mi számít akkor annak?
Számomra az igény pl. műveltséget is takar. Teszem azt, alkalomhoz való öltözködést, finom stílust, választékos beszédet, udvariasságot.
Kérdezd meg az illetőt, aki mondta.
A környezetedben lévő emberekkel is tőrődsz? Hogy a gyerek kajával a kezébe, ne szaladgáljon a lakásba? ne csokizzon össze mindent, ne firkálja szét a falakat pld? Hogy cipővel nem trappolod szét az otthonodat, és máshoz se mész úgy be mint egy neveletlen elefánt?
És még tengernyi dolog az ami igényessé teszi a nőt, még akkor is, ha mondjuk a templom egere hozzá képest egy gazdag egérke és nem tellik kozmetikusra neki.
*kövér sem vagyok.
Ez csak külső. ami bármikor változhat, akár egy hormonális változásra, akár hogy sportolsz.
Az igényesség belülről kezdődik és a környezetedbe mindig.
Egy igényes nőt például nem látsz részegen fetrengeni, sem részegen.Soha.Sem olyan társaságba nem teszi be a lábát, ahol ez van. Egy igényes nő nem anyázik, sem élőben, sem privát reg-nevek mögé bujva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!