Ki (milyen munkakörben dolgozó ember) számít "melósnak"?
Mindenki aki nem szellemi munkát végez és bekoszolja a kezét az melós, szóval a szalagmunkás, a kukás, az asztalos, a raktáros, a földműves,a kőműves ezek mind melós kategóriába esnek szerintem, azok akik tiszta környezetben dolgoznak pl étteremben azokat én már nem sorolnám a melós kategóriába ezért is írtam hogy "bekoszolja a kezét". Szóval akik kétkezi munkát végeznek és ragad rájuk mocsok, az melós.
Szeretném hozzátenni hogy attól hogy valaki melós még nem lenézendő, az ő munkájuk is legalább annyira fontos mint bárki másé.
Melós inkàbb az akinek nincs szaktudàsa,szakmàja,aki munkàjàt egy gèp is el tudnà làtni.
Egy asztalos,egy festő az màr szakember,mert azt sem tudna bárki ellátni,ugyanez egy hegesztő,lakatos.
MELO az egy mozaikszó volt eredetileg.
Minőség ELlenőrzési Osztály
Mindenki "melósnak" számít, akire a tudatlan plebs* ráaggatja ezt a jelzőt.
*magát képzettnek tartó "értelmiségi", aki valójában maximum érettségivel rendelkezik, és egy irodában mereszti a seggét valami kamu munkakörben. Értelmes ember nem dobálózik ilyen jelzőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!