Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akinek izzadt, büdös lábszaga...

Akinek izzadt, büdös lábszaga van, az igénytelen embernek számít?

Figyelt kérdés

Akinek előfordul, mondjuk pl munka után egésznapos zárt cipő vagy egyéb lábbeliben büdös, izzadt szaga lesz a lábának, az igénytelen embernek számít? persze utána megmossa, satöbbi.

Mert egy-két ismerősömnek szóvá tették, hogy lábszaga volt, az illető elnézést kért, mert a sietségben elfelejtette befújni vagy megmosni.

Veletek is ilyesmi előfordul, fordult elő, hogy szóvá tette.?

2023. aug. 9. 17:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Nekem már folyamatosan keményedik a sarkam, nem győzöm reszelni. Büdösnek nem büdös, de most nyáron gyorsan keményedik. Szandált hordok, tehát nem lábbelivel van gond.
2023. aug. 28. 20:40
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy volt ismerősöm, akivel elmentünk a melegben valahova és esze amikor megjöttünk, mondta nem fürdik, mert fáradt, le is feküdt. A szoba másik végéből pár perc múlva éreztem is a büdös lábszagot.
2023. aug. 28. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:
58%

A privátra a válasz

"Miért keményedik nagyon a sarkad?"

Nem tudom.

"Szoktál sűrűn mezítláb lenni pl.: otthon?"

Ilyen melegben másképp nem lehetek, de papucsot felveszek. Télen zokniban vagyok. Nem tudom milyen zokni, csak sima zokni, amit veszek a boltban.

Az utcán nyáron a melegben szandálban vagyok mezitlábasan, azon kívül zokni és cipő vagy csizma.

"Esetleg pedikűrös nem tudna megoldást rá?"

Magamnak reszelem és lábpuhító krémet használok. Pedikűrös is valószínűleg ugyanezt csinálná.

2023. aug. 28. 23:26
 14/25 anonim ***** válasza:
33%
Igen. Ugyanis nem kezeli a gombás lábát, nem fürdik, nem mossa min. naponta kétszer. A cipőjét, papucsát, szandálját is. Pfúj.
2023. okt. 10. 02:22
 15/25 anonim ***** válasza:
62%
Inkabb mindegy, minek szamit, undorodnak tole.
2023. okt. 19. 11:33
 16/25 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem társaságban kellemetlen. De valljuk be az ember izzad, és arról nem tehet, (már ha nem dugja valaki orra alá a lábát). Bár nem teleshop, de az aktívszenes talpbetét szagelszívó. Hátha ismerősödnek segít..
2023. okt. 19. 18:18
 17/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem, csak vagy spórolós, ezért nem vesz gyakran új lábbelit, vagy azért nem vesz, mert nincs rá pénze.
2023. dec. 26. 21:09
 18/25 anonim ***** válasza:
68%

Nekem igen, büdös, mivel melóban egész nap cipőben rohad a làbam, aztán mikor hazaérek és levedlek, kellemetlen szaga van, ha elfelejtem bekenni. Ezt már nagyon fiatalon észrevettem, még általánosban. Azóta dezodort használok a lábamra is. Így nincs gond ha bárhol, bármikor le kell vennem a cipőm, nem kerülök kellemetlen helyzetbe.

Otthon meg nyilván megmosom.

2023. dec. 30. 02:37
 19/25 anonim ***** válasza:
18. A dezodortól nem lesz nedves a zoknid meg az egész cipőd? Nem csúszkál a lábad emiatt a cipőben?
2024. jan. 1. 15:42
 20/25 anonim válasza:
51%
Sztem majdnem mindenkivel volt már olyan hogy edzés után vergődött haza. Ilyenkor általában kevésbé gáz, látják hogy futni voltál vagy ilyesmi. De amikor (saját tapasztalat) egy osztálytársad minden egyes nap úgy jön be hogy érzed rajta hogy mikor fürdött utoljára, na az nagyon gáz.
2024. jan. 23. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!