Az tökmindegy hogy nő-e vagy sem, ez mindenképpen taszító. Illetve gyenge jellem sajnos. Kevés akaratereje van, hogy ne így oldja meg a problémáit. Vagy beteg, mentálisan és segítségre szorul.
2023. jan. 25. 23:47
2/10 anonim válasza:
Ez nem csak hogy rendkívül alpári, de egyenesen undorító és borzalmas. Aki ilyen szinte önpusztító, az vagy súlyosan alkoholista, vagy nagyon nem ura az életének, esetleg elképesztő módon igénytelen. Szóba sem állnék ilyen emberrel, undorodom tőlük, tök mindegy hogy nő vagy férfi, vagy épp 15 éves vagy 60.
2023. jan. 25. 23:56
3/10 anonim válasza:
Nagyon alpári dolog, de a legkevésbé sem az ital minősége miatt.
2023. jan. 26. 00:33
4/10 anonim válasza:
Ez remélem, hogy trollkérdés... a kérdezőnek ebben a viselkedésben az a legnagyobb gond, hogy nem drága a bor? Akkor is proliság és igénytelenség lenne az ilyen viselkedés, ha Dom Perignon pezsgőtől aljasulna le így valaki (nemtől függetlenül amúgy).
2023. jan. 26. 01:03
5/10 anonim válasza:
Ennyire berúgni primitívség akkor is, ha férfi teszi és akkor is, ha nő.
2023. jan. 26. 05:27
6/10 Metionin válasza:
Elég alpári. És nem azért, mert nő vagy mert olcsó a bor.
2023. jan. 26. 09:58
7/10 anonim válasza:
1,2
Nem tudom, hogy hogy jön ide az akaraterő meg a súlyos alkoholizmus. Persze, esélyes, hogy erről van szó, de láttam már hányásig berúgni teljesen normális, nem alkoholista embereket. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy erről van szó. Kicsit több infó kéne még, kedves kérdező. Már ha nem vagy troll.
2023. jan. 26. 10:41
8/10 anonim válasza:
Azért ez 15-16 évesen megesett szerintem elég sok emberrel, fiatalság - bolondsáf tartja a mondás.
Sztem késôbbi életkorban már ultragáz, igénytelen proli dolog.
2023. jan. 27. 09:08
9/10 anonim válasza:
Mi az,hogý nem ad a minőségre?😃
Ez rohadt gáz,nem minőség vagy igényesség kérdése.Férfinál ugyanúgy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!