Normalis dolognak számít ha valaki sokszor magában beszél?
Figyelt kérdés
Gyakran vagyok egyedül és megesik hogy megbeszelem a dolgaimat fennhangon magammal
Meg ha valami eszembe jut elnevetem magam
2019. máj. 28. 23:26
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy egymással -beszélgetünk, mert én is ugyan ezt teszem, ha egymagam vagyok, sőt..
2/10 A kérdező kommentje:
Meg allathangokat utanzok, erdekes hangokat adok ki, de csak a negyfal között
Emberek közt visszahúzódó vagyok
Teljesen normalisan viselkedem pl.utcan tomegkozlekedesben, emberek közt
Csak otthon szoktam magamba baromkodni
32 éves vagyok és nő
2019. máj. 28. 23:30
3/10 A kérdező kommentje:
Meg hülye szavakat talalok ki magamtol csak úgy
2019. máj. 28. 23:35
4/10 anonim válasza:
Nálam is van ez a magamban beszélés, amikor egyedül vagyok itthon. A többi, amiket írtál, egy kicsit bizarr. :D 18/F
6/10 anonim válasza:
Én sajnos egész nap nagyon rondán beszélek. Akkor is ha társaságban vagyok, akkor is ha egyedül. Rengetegszer szóltak már és próbálom néha visszafogni. De ha egyedül vagyok, és tévét nézek, akkor dől a szenny a pofámból.
7/10 anonim válasza:
Nem gond, én is szoktam, még az utcán is, he elfeledkezem magamról.
8/10 anonim válasza:
Legalább hamarabb megoldod a problémáidat, egyszer ezt olvastam a magában beszélésről. Amúgy cikis helyzet is tud kialakulni emiatt, így csak óvatosan.
9/10 anonim válasza:
Egészséges ember vitatkozik önmagával. Így születnek a legjobb gondolatok.
10/10 anonim válasza:
Figyu, én normális vagyok. A hangok a falból is megmondták. 😀😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!