Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik emberi tulajdonságok...

Melyik emberi tulajdonságok idegesítenek a legjobban? És miért?

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 13:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
92%
A rosszindulat. Szerintem nem kell magyarázni miért. Sokkal jobb lenne a világ, ha nem eleve gyűlölettel állnánk egymáshoz.
2023. aug. 4. 14:06
 2/26 anonim ***** válasza:
55%
Értetlenség. Mert idegesítő újra és újra és újra megkérni valaki arra, hogy csináljon/ne csináljon valamit. Pl.: hogy ne szemetelje tele az udvart, vagy hogy ne ébresszen fel, ha alszom, stb. Tehát nem olyan dolgokról van szó, amivel én ugráltatom vagy utasítgatom, hanem ésszerű, normális dolgokról.
2023. aug. 4. 14:07
 3/26 anonim ***** válasza:
85%
A humorérzék hiánya. Az ilyen ember társasága hamar fájdalmassá válik.
2023. aug. 4. 14:21
 4/26 anonim ***** válasza:
79%
Amikor valaki azt hiszi, hogy neki mindenben igaza van és ő áll a jó, erkölcsös, helyes oldalon miközben valami undorító, ordenáré világképe van. Klasszikus példa rá A Notre Dame-i toronyőr mesében a főgonosz, a főesperes.
2023. aug. 4. 14:26
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Pesszimizmus, panaszkodás.
2023. aug. 4. 14:29
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
Ha valaki például sütemény, vagy hamburger evés közben nyalogatja az ujjait. Ki lehet engem kergetni ezzel a világból.
2023. aug. 4. 14:36
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Bunkosag parasztság alparisag
2023. aug. 4. 14:49
 8/26 anonim ***** válasza:
37%
Minden, ami a magyarban megvan. Kb. mindet felsorolták az előttem lévők:).
2023. aug. 4. 15:11
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Csordaszellem, rettegés a semmitől, hiszti.
2023. aug. 4. 15:14
 10/26 anonim ***** válasza:
86%

Értetlenséghez hozzátenném kedvencem amikor bunkó viselkedéssel párosul.

Egyszer volt, hogy mondtam valamit egyetemen, egyik csaj néz rám, majd odafordul hangosan a mellette lévőhöz, hogy "te értetted mit mond?".

Maga a helyzet lekezelő volt, mintha valami beszédhibás értelmi fogyatékos lennék. Hiszen akár kulturált formában is kifejthette volna, hogy nem értette a mondanivalóm és ismételjem meg azt.

2023. aug. 4. 15:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!