Melyik emberi tulajdonságok idegesítenek a legjobban? És miért?
Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 13:55
1/26 anonim válasza:
A rosszindulat. Szerintem nem kell magyarázni miért. Sokkal jobb lenne a világ, ha nem eleve gyűlölettel állnánk egymáshoz.
2/26 anonim válasza:
Értetlenség. Mert idegesítő újra és újra és újra megkérni valaki arra, hogy csináljon/ne csináljon valamit. Pl.: hogy ne szemetelje tele az udvart, vagy hogy ne ébresszen fel, ha alszom, stb. Tehát nem olyan dolgokról van szó, amivel én ugráltatom vagy utasítgatom, hanem ésszerű, normális dolgokról.
3/26 anonim válasza:
A humorérzék hiánya. Az ilyen ember társasága hamar fájdalmassá válik.
4/26 anonim válasza:
Amikor valaki azt hiszi, hogy neki mindenben igaza van és ő áll a jó, erkölcsös, helyes oldalon miközben valami undorító, ordenáré világképe van. Klasszikus példa rá A Notre Dame-i toronyőr mesében a főgonosz, a főesperes.
6/26 anonim válasza:
Ha valaki például sütemény, vagy hamburger evés közben nyalogatja az ujjait. Ki lehet engem kergetni ezzel a világból.
8/26 anonim válasza:
Minden, ami a magyarban megvan. Kb. mindet felsorolták az előttem lévők:).
9/26 anonim válasza:
Csordaszellem, rettegés a semmitől, hiszti.
10/26 anonim válasza:
Értetlenséghez hozzátenném kedvencem amikor bunkó viselkedéssel párosul.
Egyszer volt, hogy mondtam valamit egyetemen, egyik csaj néz rám, majd odafordul hangosan a mellette lévőhöz, hogy "te értetted mit mond?".
Maga a helyzet lekezelő volt, mintha valami beszédhibás értelmi fogyatékos lennék. Hiszen akár kulturált formában is kifejthette volna, hogy nem értette a mondanivalóm és ismételjem meg azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!