Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik emberi tulajdonságok...

Melyik emberi tulajdonságok idegesítenek a legjobban? És miért?

Figyelt kérdés
2023. aug. 4. 13:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%
Flegma, álszent, hazug. Akár minimálisan is észreveszem valakiben ezeket a vonásokat ott lesz vége a dalnak.
2023. aug. 4. 15:40
 12/26 anonim ***** válasza:
81%

Illetve egyszerűen eleve azt látom, hogy az emberek lekezelő, rosszindulatú, másokat semmibe nézőek még akkor is, ha önzetlenül segítenél.

Egyszer volt, hogy tűző napon a betonon fekvő részeg emberhez mentem oda. Megkérdeztem, hogy jól van-e. A válasz az volt, hogy "Jól lennék, ha nem b_szogatnál".

Most ilyen válasz után csodálkozunk, hogy mindenki közömbös lesz? Hozzátenném még így is vittem neki egy flakon vizet, megitattam vele és áttámogattam árnyékba.

Legutóbb megyek főúton. Azt látom, hogy két kerékpáros áll az út közepén, egyiknek a bringája az út mellett. Azt hittem elsodorták, vagy felborult, ezért megálltam megkérdezni jól van-e. Kiszóltam a kocsiból, ember meg a másik biciklisnek átszólt, hogy "EZ" mit akar?. Kiderült, hogy csak defektet kapott és gumit cserélt.

De a kedvencem az amikor valakinek próbálok szólni az utcán, és konkrétan próbálnak levegőnek nézni, mintha valami szakadt csöves lennék. Pedig normálisan öltözöm, büdös sem vagyok, semmi.

Például ment egy srác, táskája ki volt húzva. Velem is megesik, eleve elgondolkoztam már azon, hogy még soha az életben senki nem jött oda szólni, hogy ne haragudj, de ki van húzva a táskád.

Eleve csak többszöri szólításra méltóztatott odanézni. Mondtam, hogy ki van húzva a táskája. Lógott félig belőle a Macbook. A srác levette a táskát kézbe és úgy nézett rám mintha ki akartam volna rabolni. Annyit nem mondott, hogy b_szódjak meg, csak hátat fordított és elment miközben azt nézte, nem e loptam el tőle valamit.

Egy csajjal ugyanez. Leesett a telefonja. Utána vittem, többszöri megszólításra sem figyelt rám. Konkrétan látszott az arcán a fintor, hogy "ha nem nézek oda majd elmegy". Utána kiabáltam, hogy elhagytad a telefonod, majd bevágtam a mellettem lévő kukába. Nyilván úgy nézett rám, mintha én lennék a világ legszarabb embere :D

Egyik haverom két csövest próbált szétszedni villamoson. Egyik baltával ment a másiknak, haverom meg próbálta tőle elvenni. Hiába kérte a többi utast, hogy segítsenek már, nem segítettek. Mindenki úgy tett, mintha nem is történne semmi, simán félrenéztek.

2023. aug. 4. 15:48
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Jópofizós, másra ráakaszkodó, másokat elnyomó,illemtelen, nagyképű, nagypofájú, sóher és nagyzoló.
2023. aug. 4. 16:08
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
A "mindig más a hibás" emberek az őrületbe kergetnek, illetve az ok nélkül gonoszkodók
2023. aug. 4. 16:27
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
Amikor valaki másokról rosszat feltételez úgy, hogy nem is ismeri a másikat.
2023. aug. 4. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:
82%
Akik jobban akarják tudni az életem/más életét. (Sok ilyen van)
2023. aug. 4. 17:42
 17/26 anonim ***** válasza:
81%

Aki mindig überelni akarja a gondjaidat, sőt, megmondja, hogy te csak ne szólj semmit.

Aki állandóan fecseg gondolkodást nélkülözve, csak mondja, mondja, mondja, és észre se veszi azt se, ha olyat mond, amit nem kéne.

Rosszindulatú, hazug, kétszínűség, lekezelés, lenézés, minden problémáját a másikon levezetés.

Ha mindent jobban tud a másiknál.

És ami nagyon bosszantó tulajdonság még, ha állandóan sajnáltatja magát, de 1 megoldásra minimum 10 kifogása van, és egy féle megoldás sem jó neki sosem.

Meg ha mindig mindent támadásnak vesz.

2023. aug. 4. 20:18
 18/26 anonim ***** válasza:
84%
A rosszindulat és a sunyiság az ami nagyon nem szeretek.
2023. aug. 4. 20:47
 19/26 anonim ***** válasza:
39%
Neveletlenség. -Ez az egy gyűjtőfogalom lényegében rányomja a bélyegét mindenre, amelyből egy ember viselkedése jellemezhető.
2023. aug. 5. 06:35
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Közhelyes, modoros.
2023. aug. 5. 09:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!