Tï meddig hordjátok ugyanazt a ruhát?
Pólót, nadrágot pld.
Én naponta cserélem. Ti?
Függ attól, hogy mi az.. mennyire lesz koszos, beleizzadok-e.. de alap esetben:
Alsó/zokni/póló/ing - mindennap
Farmer/pulóver - három napig hordom kb..
Ha beleizzadok, koszos lesz, esetleg nem érzem valamiért komfortosnak, akkor akár mindennap cserélek és ki is mosom, ha más nem egy öblítő mosásban.
Ha nincs különösebb baj akkor akár több napig is hordom mosás nélkül. Munkába viszont nem veszem fel két egymás követő napon ugyazazt a ruhát. Például hétfő ruhát nem veszem fel kedden. Hétfői ruhát általában szerdán vagy csütörtökön veszek fel leghamarabb, akkor is ha nem mosom ki egyből.
Többnyire egész ruhát hordok, így elégé feltűnő lenne előbb utóbb, ha több egymás követő napon hordanám ugyanazt a ruhát.
Ha koszos lesz, vagy beleizzadok, nadrágot és pulcsikat akár 1-2 használat után is, de általában 3-4 után szoktam
Felsőt minden használat után
Nadrágot általában minimum 1 hétig hordom, jól is néznék ki, ha mindennap újat vennék elő, mikor amúgy is össz-vissz csak 6-7 nadrágom van. Pólót 1-2 napig, felsőt (pulcsi, stb) általában egy hétig hordok. Zoknit, alsóneműt naponta cserélek.
25/f
Fehérneműt, zoknit naponta cserélek, a póló/ing változó, ha nem büdös, foltos, akkor két napig/ 2-3x is felveszem, azonban nem egymást követő napokon. A farmert, pulcsit általában 3-5x használom. Míg a melltartót, hacsak bele nem izzadok, simán hordok 1 hétig is.
Itthoni ruhát általában 1 hétig viselek, pizsamát is.
Van, hogy napjában többször is cserélem, mert testhezálló ruhákat viselek (top és biciklis gatya), amelyekbe bele szoktam izzadni és bebüdösödnek. Otthon is ezekben szoktam lenni, de ha csak otthon vagyok, akkor nem kell annyit cserélnem.
Ez nyáron van természetesen, télen más a helyzet.
Nadragor akár 1 hetig is, ha nem öntöm le semmivel és alapvetően tiszta, nincs szaga.
Pulcsit is ritkábban mosok.
Zoknit es alsot naponta cserelem. Felsot naponta cserelem. Inget akkor, ha atizzadtam, ez 2-3 hordas utan szokott lenni, mert általában van az ing alatt mas reteg is nekem.
katonaságon mesélték a többiek aki voltak katonák hogy
4 naponta csere Nadrágot alsónadrágot
2 naponta csere polót
Ne félj ott nem volt mosogép! Nem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!