Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tï meddig hordjátok ugyanazt...

Tï meddig hordjátok ugyanazt a ruhát?

Figyelt kérdés

Pólót, nadrágot pld.

Én naponta cserélem. Ti?

2023. júl. 31. 11:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Póló, fehérnemű, zokni naponta cserélve, nadrág hetente.
2023. júl. 31. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Kizarolag addig, amig friss. Ha egy ora alatt beleizzadtam, addig. Ha harmadik nap is friss, tiszta, akkor meg tovabb.
2023. júl. 31. 18:49
 13/16 anonim ***** válasza:
23%

2

"Melltartót olyan 1-2 hetente."

Ezzel jóóól leírtad magad.

2023. aug. 1. 03:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Pedig nincs rá szükség hogy gyakran legyen mosva. Koszos nem lesz, ha nem izzadsz bele teljesen felesleges gyakrabban.
2023. aug. 1. 09:15
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Felsőt (akár póló, ing, pulóver), egyberuhát, alsóneműt naponta cserélek, mosok. Nadrágot, szoknyát 2-3-4 alkalommal hordok mosás előtt attól függően, mennyire érzem úgy, hogy belepálltam, de annál tovább nem szoktam. Kapucnis pulcsit, blézert, kabátot, kardigánt addig, amíg nem érzem koszosnak vagy szagosnak.
2023. aug. 1. 14:58
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
Minden nap mást veszek fel, de addig nem mosom amég nem érzem szükségét. Tehát ha hétfőn felveszek egy pulcsit akkor kedden nem fogom ugyan azt felvenni, de mondjuk csütörtökön már igen. Ha bepiszkolódik, beleizzadok, vagy egyszerűen úgy érzem hogy mostmár jól esne, akkor kimosom.
2023. aug. 3. 01:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!