Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gond, hogy ötvenöt...

Miért gond, hogy ötvenöt évesen fiatalosan öltözködök?

Figyelt kérdés
Szeretek sportcipőben lenni, felveszem a shortot meg az újjatlan felsőket is. Nem vagyok egy harisnyás stílus, de short alá van, hogy néha húzok fel, időnként felveszek egy póló ruhát, vagy rövid, félcombig érő szoknyát. Szeretem a baseball sapkát is. De valamiért néhány embernek az élettársam baráti köréből ez szúrja a szemét! Többször vissza hallottam már, hogy kapuzárási pánikom van, vagy csalom az élettársamat egy másik férfival, azért öltözök “kihívóan.” Én semmi kihívót nem találok ebben és az élettársamon kívül senkinek nem szeretnék megfelelni. Egyszerűen én ilyen vagyok.

2023. júl. 30. 12:29
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
55%

50

Fúújj, totál beteg, defektes!

2023. aug. 1. 00:21
 52/57 anonim ***** válasza:
16%
Azért egy fiatalosan öltöző nő meg egy transzvesztita között nem kis különbség van. Utóbbit nyilván megbámulják, de pont az a cél.
2023. aug. 1. 07:43
 53/57 anonim ***** válasza:
87%
Mi különbség van koztuk? Egyik se törődik a környezettel, úgy öltözködnek ahogy nekik jó- pont mint ahogy itt írják. Mi a problema?
2023. aug. 1. 07:52
 54/57 anonim ***** válasza:
64%

53

Az hogy öröklődik, az a probléma.

2023. aug. 1. 13:18
 55/57 anonim ***** válasza:
51%

Vannak ismeroseim akik farmerban, pólóban 10 évet letagadthatnának de amikor felvesznek egy mamis ruhát tipikus életunt idos nagyinak néznek ki. Kifejezetten jól áll nekik az átlagos (sokan fiatalosnak nevezik valamiert) ruha. Márha a farmert, a ma divatos fehér Puma, Adidas stb. utcaui cipőt fiatalosnak lehet nevezni. Mert szerintem ez az átlagos ruha kategória.

Szóval szerintem először definiáljuk ezt a szót. Mert szerintem mindenkinek mást jelent. Szerintem a tipikisan fiatalos az amit a tinik hordanak kb húszas éveik közepéig. Ez általában a haspóló a nagyon rövid miniszoknya amibol szinte kivan a fenék, vagy az éppen aktuális divatnak megfelelő feliratos és mintás pólók.

A farmert és a pólót és egy egyszerű utcai cipőt én átlagos ruházatnak akkor nevezem. A gond az higy sokan azt hiszik higy 40 után egy embernek már tilos pl farmert felelnie mert mit akar már. Ez nevetséges. Miért kelle olyan mintás ruhát felvennem amikor sose állt jól? Vagy állandóan fekete lapos sarkú cipőt hordanom es csőnadrágot? Mert elmultam 40? KB 10 évet oregítene rajtam amellett hogy szarul is néznék ki.

2023. szept. 21. 10:40
 56/57 anonim ***** válasza:
51%
Egy biztos. Ha valaki rövid, nagymama frizurát vágat, nincs az az öltözék, ami fiatalabbnak mutatná.
2023. szept. 21. 10:49
 57/57 anonim ***** válasza:
51%

Ezt már nem is írtam mert túl hosszú lett volna. A másik a szín. Emlékezzetek vissza a 90-es évekre amikor a rövid dauerolt vörös haj volt a divat. Borzalom volt.

A rövid hajnak sajnos az is az oka idősebb nőkön higy hullik a hajuk, és így lehet valahogy takarni. A baj a szín és a forma inkább.

2023. szept. 21. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!