Miért gond, hogy ötvenöt évesen fiatalosan öltözködök?
50
Fúújj, totál beteg, defektes!
53
Az hogy öröklődik, az a probléma.
Vannak ismeroseim akik farmerban, pólóban 10 évet letagadthatnának de amikor felvesznek egy mamis ruhát tipikus életunt idos nagyinak néznek ki. Kifejezetten jól áll nekik az átlagos (sokan fiatalosnak nevezik valamiert) ruha. Márha a farmert, a ma divatos fehér Puma, Adidas stb. utcaui cipőt fiatalosnak lehet nevezni. Mert szerintem ez az átlagos ruha kategória.
Szóval szerintem először definiáljuk ezt a szót. Mert szerintem mindenkinek mást jelent. Szerintem a tipikisan fiatalos az amit a tinik hordanak kb húszas éveik közepéig. Ez általában a haspóló a nagyon rövid miniszoknya amibol szinte kivan a fenék, vagy az éppen aktuális divatnak megfelelő feliratos és mintás pólók.
A farmert és a pólót és egy egyszerű utcai cipőt én átlagos ruházatnak akkor nevezem. A gond az higy sokan azt hiszik higy 40 után egy embernek már tilos pl farmert felelnie mert mit akar már. Ez nevetséges. Miért kelle olyan mintás ruhát felvennem amikor sose állt jól? Vagy állandóan fekete lapos sarkú cipőt hordanom es csőnadrágot? Mert elmultam 40? KB 10 évet oregítene rajtam amellett hogy szarul is néznék ki.
Ezt már nem is írtam mert túl hosszú lett volna. A másik a szín. Emlékezzetek vissza a 90-es évekre amikor a rövid dauerolt vörös haj volt a divat. Borzalom volt.
A rövid hajnak sajnos az is az oka idősebb nőkön higy hullik a hajuk, és így lehet valahogy takarni. A baj a szín és a forma inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!