Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gond, hogy ötvenöt...

Miért gond, hogy ötvenöt évesen fiatalosan öltözködök?

Figyelt kérdés
Szeretek sportcipőben lenni, felveszem a shortot meg az újjatlan felsőket is. Nem vagyok egy harisnyás stílus, de short alá van, hogy néha húzok fel, időnként felveszek egy póló ruhát, vagy rövid, félcombig érő szoknyát. Szeretem a baseball sapkát is. De valamiért néhány embernek az élettársam baráti köréből ez szúrja a szemét! Többször vissza hallottam már, hogy kapuzárási pánikom van, vagy csalom az élettársamat egy másik férfival, azért öltözök “kihívóan.” Én semmi kihívót nem találok ebben és az élettársamon kívül senkinek nem szeretnék megfelelni. Egyszerűen én ilyen vagyok.

2023. júl. 30. 12:29
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
15%
Fontos hogy jól is álljon (a korodhoz képest), nem mint tehénen a gatya, mert akkor már jobb ha inkább a korodhoz öltözöl.
2023. júl. 30. 14:00
 22/57 anonim ***** válasza:
73%

19#

Ez a kép több sebből vérzik. Nem a nő méretére való!

Főleg a szoknya, ami vagy 2 mérettel kisebb a kelleténél. A blúz, ami viszont alapvetően jól állna neki, szintén kicsit kinőtt hatást kelt.

Vaskos testalkatra ez a szett nem való. Ilyen szabású miniszokbya csak nagyon vékony nőknek áll jól. Amúgy a nőnek nincs rossz alakja, a lába is csinos, csak ez pont nem az alkatára, méretére való öltözék. A necc harisnya ismét nem illik a képbe. Az még fiatalokon is könnyen kelthet kolcsó hatást és ehhez a stílusú blúzhoz sehogyan nem megy. De még mindig nem a nő életkora a baj...

2023. júl. 30. 14:02
 23/57 Metionin ***** válasza:
39%
Valószínűleg csak irigyek, mert neked jó az alakod hozzá vagy mert ők annyira félnek a közvéleménytől, hogy nem mernék bevállalni. Amiket írtál, sort, sportcipő, ujjatlan felső, semmi különös nincs benne, egy csomó ránézésre 50-55 körüli nő mászkál ilyenben.
2023. júl. 30. 14:04
 24/57 anonim ***** válasza:
15%

22!

Aha, és mi van, ha a kérdező pont ugyanígy oltozkodik?

2023. júl. 30. 14:04
 25/57 anonim ***** válasza:
95%

Akkor ha így öltözködik, megvan a probléma oka.

Nem az a baj, ha fiatalosan öltözik valaki, hanem ha nem való az adott ruha a méretére, alakjára, plusz nem az egyéniségét tükrözi. Gyanítom, a képen latható nő inkább elegáns akar lenni, nem fiatalos. De valahogy az sem sikerült. Az a nyugdíjas frizura is külön történet. És akkor erre is ki lehetne térni, vajon tényleg jobban jár egy 60-as nő, ha rövid hajat vágat? Ez a nő 20 évet letagadhatna kb, egy vállig érő, fiatalosabb frizurával. A 14 éves unokájára való méretű szoknya helyett adnék rá egy térdig érő, fekete műbőr szoknyát, felsőnek meg valami egyszerűbb szabásút,mondjuk magas nyakú, ujjatlan fehér felsőt e helyett a túlfodrozott giccsparádé helyett. Az ő méretében, nem egy általános iskolás méretében. Érezhető a különbség?

2023. júl. 30. 14:23
 26/57 anonim ***** válasza:
92%

Ez 90+ évesen még belefér vagy határeset?

[link]

[link]

2023. júl. 30. 14:32
 27/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kinek mi számít kövérnek, de én a 165 centis magasságomhoz tartozó 55 kilógrammot nem tartom soknak!
2023. júl. 30. 14:37
 28/57 anonim ***** válasza:
79%

🤦‍♀️

Ez 16 évesen sem fér bele.

2023. júl. 30. 14:47
 29/57 anonim ***** válasza:
46%

26#

Igen,ez már egy tizenévesnek is borzalmas:) Nem a rózsaszín miatt,azzal nincs baj.

2023. júl. 30. 14:53
 30/57 anonim ***** válasza:
95%

Tessék, a képek bizonyítják, hogy bárki lehet 50-60 felett is ízlésesen fiatalos akár sportos, akár elegáns stílusban.

Mindegyikük igazán szép és vonzó, egyéniség.

[link]

2023. júl. 30. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!