Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gond, hogy ötvenöt...

Miért gond, hogy ötvenöt évesen fiatalosan öltözködök?

Figyelt kérdés
Szeretek sportcipőben lenni, felveszem a shortot meg az újjatlan felsőket is. Nem vagyok egy harisnyás stílus, de short alá van, hogy néha húzok fel, időnként felveszek egy póló ruhát, vagy rövid, félcombig érő szoknyát. Szeretem a baseball sapkát is. De valamiért néhány embernek az élettársam baráti köréből ez szúrja a szemét! Többször vissza hallottam már, hogy kapuzárási pánikom van, vagy csalom az élettársamat egy másik férfival, azért öltözök “kihívóan.” Én semmi kihívót nem találok ebben és az élettársamon kívül senkinek nem szeretnék megfelelni. Egyszerűen én ilyen vagyok.

2023. júl. 30. 12:29
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
79%

Ne törődj a negatívakkal.

Amúgy nem feltétlenül irigylik az alakod vagy ahogy öltözködsz, ez azért ilyen erősen önvigasztalós duma, de tény, hogy sokan nem szeretik, ha valaki szembe megy az árral és nem úgy cselekszik, ahogy a többség. Ez kortól független jelenség sajnos, én birka-hatásnak hívom.

Öltözz úgy, ahogy neked jó, neked kényelmesen, ahogy te jól érzed magad. Amúgy is, basszus, 55 éves az nem egy idős nő - a beszólogatók szerint kendőben meg otthonkában kéne lenned, vagy mivan? Vegyék fel ők az otthonkát, mindenkinek úgy lesz jobb :)

2023. júl. 30. 13:13
 12/57 anonim ***** válasza:
15%

Kivulre azt sugarozza nem fogadod el önmagad es a korod sem

Egyfajta önutálatot disszjarmoniat nyujt.

2023. júl. 30. 13:15
 13/57 anonim ***** válasza:
0%

*diszharmoniát

Az meg nem vonzó.

2023. júl. 30. 13:15
 14/57 anonim ***** válasza:
89%

Én 50 éves vagyok, és hasonlóképpen öltözködöm. Imádom a sportcipőket, farmert, és a pólóim is mintásak. Csillog, villog, vagy éppen a kedvenc sorozatom, filmem, cicás képei vannak rajta. Igen viselek Walking Dead, Alien stb pólókat is. Szandáljaim is mind különlegesek. Férjem azt mondja, hogy el se tudná képzelni, hogy másképp öltözködjek. Furcsa lenne ha a cipőm nem sárga, rózsaszín vagy zöld lenne. Én magasról letojom ki mit gondol. Aki akar öltözködjön úgy ahogy jónak látja. Én szeretem a vidámságot magam körül, és bevallom nem is érzem magam 50 évesnek. AHogy mondani szoktam. Minden nappal csak fiatalabb leszek.

50/N

2023. júl. 30. 13:17
 15/57 anonim ***** válasza:
48%

Én nem azt mondom, hogy ne öltözz fiatalosan. De szerintem ez alak kérdése is. Nem téged szóllak le kérdező. Van egy ismerősöm aki elmúlt 60 és még mindig a mini sort meg a miniszoknya a mély dekoltázs a feszülős ruhákat hord, magassarkúval persze.

Itt-ott kilóg a háj, vastag láb, nagy has, a karján is van hús. Ez így gusztustalan. Ezeket kéne visszafogni. Ha vékonyabb típus vagy több minden jól áll, de egy bizonyos kor után kell annyi önkritikának lenni, hogy nem tesszük ezeket közszemlére. Én nem azt mondom hogy zsákruhákat hordj, meg bő ruhákat. Ha nem túl kicsi a sort akkor akkor jó, az ujjatlannal szerintem semmi rossz nincs, ne a miniszoknya legyen az első hanem ha térd felett pár centivel ér véget az is teljesen jó és csinos, csak ne combközépig. Valahol az aranyközéputat javaslom neked. Sőt én fiatal vagyok de imádom a boka és térd között véget érő bő szoknyàkat, az is nagyon divatos. :) A baseball sapka az szerintem nem korfüggő ahogy a Sportcipő sem.

2023. júl. 30. 13:23
 16/57 anonim ***** válasza:
62%

Megsúghatnák a kritikus birkák, hogy ha kényelmes cipőt akarok felvenni, akkor mit viseljek sportcipő helyett?

Nincs a közép korosztály számara kínálat. Vagy fiatalos cuccot kapsz a boltban, vagy "öregeset" , de az meg már bőven 70+ korosztályra van kitalálva.

Nekem amúgy sokkal visszatetszőbb, ha valaki fiatal korától öregesen, unalmasan öltözik. Olyan lehangoló. Míg egy fiatalos, divatosan öltöző 60 as nő vagy férfi inkább vidám, inspiráló benyomást kelt.

Én 49 évesen sok ruhát kapok huszonéves lányomtól, hordom őket. Felveszem a sortot, sportcipőt, miniruhát. És a hosszú hajam is még megvan. Senkitől nem kaptam még negatív kritikát. Bár szerencsére még nincs rajtam a korral járó takargatni való, de szerintem amíg nem túl látványosak az idő jelei, addig nincs is mit takargatni. Nem fogok csadorban, meg otthonkában járni csak azért, mert 20 elmúltam.

2023. júl. 30. 13:36
 17/57 anonim ***** válasza:
5%

14!

Azért a mintás póló, színes szandál meg a farmer más, mint q combkozepig érő szoknya....

2023. júl. 30. 13:36
 18/57 anonim ***** válasza:
92%

Miért öregednél meg, ha van rá lehetőséged hogy fiatalosabb légy?

Hátrányból kovácsolunk előnyt.

2023. júl. 30. 13:38
 19/57 anonim ***** válasza:
87%
2023. júl. 30. 13:39
 20/57 anonim ***** válasza:
94%

"Én semmi kihívót nem találok ebben és az élettársamon kívül senkinek nem szeretnék megfelelni. Egyszerűen én ilyen vagyok."

Ha így érzed jól magad,és az élettársad is elfogad így,akkor ne érdekeljen más mit gondol.Mindig lesznek olyan emberek,akiknek valami nem fog tetszeni rajtad.

2023. júl. 30. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!