Miért gond, hogy ötvenöt évesen fiatalosan
öltözködök?
Figyelt kérdés
Szeretek sportcipőben lenni, felveszem a shortot meg az újjatlan felsőket is. Nem vagyok egy harisnyás stílus, de short alá van, hogy néha húzok fel, időnként felveszek egy póló ruhát, vagy rövid, félcombig érő szoknyát. Szeretem a baseball sapkát is. De valamiért néhány embernek az élettársam baráti köréből ez szúrja a szemét! Többször vissza hallottam már, hogy kapuzárási pánikom van, vagy csalom az élettársamat egy másik férfival, azért öltözök “kihívóan.” Én semmi kihívót nem találok ebben és az élettársamon kívül senkinek nem szeretnék megfelelni. Egyszerűen én ilyen vagyok.
Nem vagy köteles másoknak megfelelni öltözködés területén, - mindenki azt gondol vagy mond, amit csak akar.
2023. júl. 30. 19:39
42/57 anonim válasza:
Miért ne tehetné ki a dekoltázsát 90 évesen is? Akinek nem tetszik, forduljon el.
2023. júl. 30. 19:41
43/57 anonim válasza:
Kiteheti aztán kiirhat egy kérdést róla hogy beszolnak neki
2023. júl. 30. 19:47
44/57 anonim válasza:
És nem kuurva szomorú, hogy neki mondjuk, hogy takarja el magát, nem az életteleneknek, hogy fogják be a szájukat? Nőként nem csak akkor lehet "kidobni" valamit, ha állna rá valakinek a fasza.
2023. júl. 30. 19:53
45/57 anonim válasza:
Nem. Nem ugy működik a világ hogy a tobbi 100 embert valtoztatjuk meg
Velemenye mindenkinek van ha tetszik ha nem. Ha nem akarja hogy negativan velekedjenek róla akkor nem rakja ki a szottyadt melleit. Ez van
2023. júl. 30. 19:57
46/57 anonim válasza:
Az áll rá a fasza és az ízléstelen között azért van különbség
2023. júl. 30. 19:58
47/57 anonim válasza:
Ja, szóval te is az vagy, aki másokon röhögcsél, mert nincs se élete, se önbizalma. Akkor nem szóltam.
2023. júl. 30. 20:01
48/57 anonim válasza:
A transzvesztiták akármit felvehetnek, az idősebb nők meg nem???
Férfiakon fogadjuk el a tűsarkút mosolygás nélkül, de egy hatvanéves nő ne merészeljen ujjatlan pólót felvenni, vagy térd fölé érő szoknyát?
Ez aztán a tolerancia!
Vagy mégse?
Hogy is van ez? 🤔
2023. júl. 30. 20:15
49/57 anonim válasza:
Van egy egyetemi tanárom aki 50 éves kb és úgy öltözködik mint mi 20 körüliek. Hátulról nézve meg se mondanád, szinte csak feketébe jár, nagyon szűk farmer, baseball sapka, v nyakú poló, sportcipők, bal karja full tetovált és a lábán is van, "divatos" hajviselet és a beszédstílusa is szlenges. Pedig a csávó Dr., DLA meg Habil meg amit akarsz. Vannak ilyenek is azért manapság és személy szerint nekem nem taszító. Legalábbis nem zavar és még jóban is vagyunk. Apámhoz képest ő alkalmazkodott a mai fiatalokhoz külsőre az fix.
2023. júl. 30. 21:12
50/57 anonim válasza:
48!
Bárki bármit feltehetően, nincs törvény, ami tiltaná. De ugye azzal tisztában vagy, hogy ha valaki nem átlagosan öltözik fel, azt megnézik?
Tök jó, tele van önbizalommal, látszólag magasról tesz rá, mit gondolnak róla. Pont mint a kérdező, ugye. Igaz a kérdező feltette a kérdését, tehát valahol zavarja, hogy mások megjegyzést tesznek rá, ez a instagram celeb meg időnként kiteszi a neki irt negatív megjegyzéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!