Messengeren letilthatott az a személy akinél azt írja ki a messengerem, hogy ő nem elérhető a messenger alkalmazásban? Facebbokon se jeleníti meg a profilját nekem. Más Facebookjáról meg meg megtudom nézni a profilját.
Figyelt kérdés
Lehet hogy az aktuális barátnője tiltott le mert tudom arról a csajról hogy mikor volt másik pasija annak is belépett a facebe és tiltogatta az embereket. A pasi ismerőseinek a száma is eléggé csökkent az utóbbi időben...2022. ápr. 25. 14:30
2/9 A kérdező kommentje:
De szerintetek miért?
2022. ápr. 25. 14:40
3/9 anonim válasza:
Bár miért! Engem például egy lány azért tiltott le, mert lájkoltam egy bejegyzését a facebookon. Tehát akár egy ljákért is le tilthat.
6/9 A kérdező kommentje:
Soha nem beszélgettünk.
2022. ápr. 25. 14:57
7/9 anonim válasza:
Oke, nem tudjuk, miert tiltott le. De miert vetted eszre? Mert irni akartal neki, vagy vele foglalkoztal. Tehat valami elozmeny van, amirol te tudsz, mi nem.
8/9 A kérdező kommentje:
Csak eszembe jutott mert szimpi srác rá mentem a messengerére és akkor láttam.
2022. ápr. 25. 16:39
9/9 A kérdező kommentje:
De amugy nem volt semmi előzmény.
2022. ápr. 25. 16:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!