Aki önbizalom hiányos annak a sok pénz önbizalmat add ?
Szerintem nem érdemes önbizalom-pótléknak használni, mert rá lehet fázni...
Például: valakinek "sok pénze" van, státusz-szimbólumokkal & luxus autóval mutatja ezt, akkor meg majd az lesz a baja, hogy "jajj hát lehet hogy nem is szeret engem ez a kis nyafka plasztik-bébi csak a lóvé miatt van velem?".
Annyi jó ha van hogy meg tudd hívni valahová. Amúgy szerintem nem oszt nem szoroz. Èn már találkoztam annyi bekèpzelt önelègült ruppótlan majommal hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Mi számít sok pènznek?
"Mert az a baj hogy hiába van pènzed mindíg azt nézed hogy van akiknek mèg több van.
Ez olyan mintha veszel egy motort ,ès ösztönösen elkezded figyelni kinek van mèg? Aztán èszreveszed hogy teli van az utca motorral. Sőt.. mennyi jobb drágább motoros van az úton mint te!
Ugyanez a dilemma a gazdagsággal is.
Mi számít gazdagságnak? Akinek vállalatai cègei munkaeszközei vannak amik folyton termelik a lóvèt ,vagy az akinek csak nyakábaszakadt egy öröksèg ès èletèben egyszer van pár milliója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!