Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egy tinilán...

Miért van az, hogy egy tinilány sokkal életvidámabb mint egy 25-30 év körüli nő?

Figyelt kérdés

Észrevettem ,hogy egy 15-19 éves lány sokkal vidámabb, felszabadultabb, boldogabb, lazább mint egy 10 évvel idősebb társa. Miért van ez?

26F

2023. júl. 21. 14:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy mindenki írta, addigra tönkremegy megy az élete, kiábrándul, esetleg meghalnak hozzátartózoi. És már nem csak a faszbuk like, meg az akcios sminkkészlet foglalkoztatja.
2023. okt. 24. 22:22
 22/24 anonim ***** válasza:
55%

Mi, hol, ki? En szemely szerint depresszios voltam, szorongtam. Sokan onbizalomhiannyal kuszkodnek. Iskola utan nokent, elettapasztalattal meg nyugisabb lesz az ember.

Es mindenki mas.

Baromsag, de te is erzed.

2023. okt. 25. 14:15
 23/24 anonim ***** válasza:
55%
Kamaszkoromban egy búval aszott emo voltam. 30 éves koromra életvidám lettem.
2023. okt. 25. 23:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is így jártam. Tiniként, de még a 20-as éveim elején is egy világfájdalmas, befordult, depresszióval és szorongással küszködő lány voltam. Ez később változott csak meg. Az évek előrehaladtával értettem meg, hogy sok dolgot jobb elengedni. Nem stresszelni és örülni minden apróságnak, lehetőségnek.
2023. nov. 8. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!