Miért van az, hogy egy tinilány sokkal életvidámabb mint egy 25-30 év körüli nő?
Észrevettem ,hogy egy 15-19 éves lány sokkal vidámabb, felszabadultabb, boldogabb, lazább mint egy 10 évvel idősebb társa. Miért van ez?
26F
Tekintve hogy a kérdés CSAK a lányokról/nőkről szól, és a kulcsszavak között ott a #tiniszerelem és a #megkeseredettség, arra tippelek, hogy erre akarod fogni, hogy miért tinikkel akarsz bszni a húszas éveid közepén....
Azért vidámak, mert gyerekek. Ha eléd tesznek egy 25 évest, egy 20 évest, egy 15 évest, egy 10 évest és egy 5 évest, akkor az 5 éves lesz a legvidámabb, legéletteltelibb, és a többiek utána fokozatosan komolyodnak meg, hiszen ezt jelenti felnőni. Te tinib.aszóként gondolom undorodsz a tényleges felnőttektől, szóval ezért látod a korodbeli nők viselkedését megkeseredettségnek, annak ellenére hogy az esetek naaaaaagy nagy többségében nem beszélhetünk keserűségről, egész egyszerűen csak arról, hogy kinőtték a gyerekességet, esetleg az eszük is megjött.
A hiba a te készülékedben van, hagyd békén a gyerekeket.
Kérdező, elqrtad alapból, nőket szembesíteni a hibáikkal kb a halál kategória. :D
A nőket csak dicsérni lehet, mást nem.
Bár a feminizmusnak köszönhetően azt is jobb, ha nem a férfiak teszik...
Inkább felejtsd el őket, jobban jársz.
Ennek pont semmi köze a nők hibáihoz, szerintem nemtől függetlenül "életvidámabb" egy gyerek/kamasz, mint egy dolgozó felnőtt. (Legalábbis utóbbi nem áll neki mindenhol vihorászni, akkor se ha amúgy nem életunt.)
Ez eleve baromság, ismerek olyan brutálisan szorongó, gátlásos tinilányokat, hogy hozzájuk kepeste a besavanyodott ügyintéző Marika néni is a felszabadultság mintaképe.
Egyébként meg akárhány évesen lehet valaki életvidám, ha ilyen a természete és nincsenek komoly problémák az életében, csak értelem szerűen egy felnőttnek már jóval több gondja lehet, a felelőssége is nagyobb, mint kamasz korában volt.
Megjegyzem, én tiniként sokkal többször voltam búvalb*szott, mint most, 36 évesen. Pedig alapvetően mindig vidám természetem volt/van, de mondjuk 16-17 évesen, még ha nem is mutattam, de rengetegszer foglalkoztatott az, hogy mit gondolnak rólam mások. Most meg már baromira nem érdekel, az számít, hogy nekem mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!