Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egy tinilán...

Miért van az, hogy egy tinilány sokkal életvidámabb mint egy 25-30 év körüli nő?

Figyelt kérdés

Észrevettem ,hogy egy 15-19 éves lány sokkal vidámabb, felszabadultabb, boldogabb, lazább mint egy 10 évvel idősebb társa. Miért van ez?

26F

2023. júl. 21. 14:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
A munka és a valódi élettel, a megélhetési nehézségekkel való szembesülés sajnos azzal jár, hogy az ember veszít a fiatali lelkesedéséből. Bár én pl nem változtam sokat, 26 évesen is szeretem jól érezni magam. Én inkább a gyerekvállaláshoz kötném az életvidámság elvesztését. Hiába erősködnek sokan, hogy mennyire csodálatos dolog, mégis annyira lestrapált sok szülő az első években, kialvatlan, állandóan aggódik a gyerek miatt. Persze valakinek megéri még így is, meg vannak kivételek.
2023. júl. 21. 15:43
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
10 év rabszolgaság után mit vársz.
2023. júl. 21. 15:44
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

Tekintve hogy a kérdés CSAK a lányokról/nőkről szól, és a kulcsszavak között ott a #tiniszerelem és a #megkeseredettség, arra tippelek, hogy erre akarod fogni, hogy miért tinikkel akarsz bszni a húszas éveid közepén....

Azért vidámak, mert gyerekek. Ha eléd tesznek egy 25 évest, egy 20 évest, egy 15 évest, egy 10 évest és egy 5 évest, akkor az 5 éves lesz a legvidámabb, legéletteltelibb, és a többiek utána fokozatosan komolyodnak meg, hiszen ezt jelenti felnőni. Te tinib.aszóként gondolom undorodsz a tényleges felnőttektől, szóval ezért látod a korodbeli nők viselkedését megkeseredettségnek, annak ellenére hogy az esetek naaaaaagy nagy többségében nem beszélhetünk keserűségről, egész egyszerűen csak arról, hogy kinőtték a gyerekességet, esetleg az eszük is megjött.

A hiba a te készülékedben van, hagyd békén a gyerekeket.

2023. júl. 21. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező, elqrtad alapból, nőket szembesíteni a hibáikkal kb a halál kategória. :D

A nőket csak dicsérni lehet, mást nem.

Bár a feminizmusnak köszönhetően azt is jobb, ha nem a férfiak teszik...

Inkább felejtsd el őket, jobban jársz.

2023. júl. 21. 16:30
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
Mert még naívabbak.
2023. júl. 21. 16:32
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

Ennek pont semmi köze a nők hibáihoz, szerintem nemtől függetlenül "életvidámabb" egy gyerek/kamasz, mint egy dolgozó felnőtt. (Legalábbis utóbbi nem áll neki mindenhol vihorászni, akkor se ha amúgy nem életunt.)

2023. júl. 21. 16:32
 17/24 anonim ***** válasza:
94%

Ez eleve baromság, ismerek olyan brutálisan szorongó, gátlásos tinilányokat, hogy hozzájuk kepeste a besavanyodott ügyintéző Marika néni is a felszabadultság mintaképe.

Egyébként meg akárhány évesen lehet valaki életvidám, ha ilyen a természete és nincsenek komoly problémák az életében, csak értelem szerűen egy felnőttnek már jóval több gondja lehet, a felelőssége is nagyobb, mint kamasz korában volt.

Megjegyzem, én tiniként sokkal többször voltam búvalb*szott, mint most, 36 évesen. Pedig alapvetően mindig vidám természetem volt/van, de mondjuk 16-17 évesen, még ha nem is mutattam, de rengetegszer foglalkoztatott az, hogy mit gondolnak rólam mások. Most meg már baromira nem érdekel, az számít, hogy nekem mi a jó.

2023. júl. 21. 19:04
 18/24 anonim ***** válasza:
64%
Az észrevétel és a valóság között óriási különbség van:)
2023. júl. 21. 22:21
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
Én tiniként egyáltalán nem voltam életvidám. Kb. 25 éves korom után lettem az. Miért van ez?
2023. júl. 21. 22:42
 20/24 anonim ***** válasza:
45%
Mert buták tudatlanok, gondtalanok, önfeledtek, százszor kevesebb rossz érte őket, mint egy 19 évest. Még 15 év és nem lesznek vidámak.
2023. júl. 22. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!