Miért ilyen kevés az életvidám nő?
Nem annyira tapasztalom ezt.
Nem lehet, hogy csak rád nem mosolyognak?
Válaszok...🙄👍😂
Nem lehet, hogy csak az alapnézésük tűnik zárkózott, mogorvának? Annyira én sem tapasztalom egyébként, hogy annyi mogorva nő lenne, ha valakire mosolygok, jóindulatú vagyok általában viszonozzák.
Szerintem ez inkább magyar, mint női vonás...
Én barátságosnak és optimistának tartom magam, de lehet, hogy olyannak tűnök, amilyet leírsz. Sajnos a napjaim nagy részében fáradt vagyok változó okokból, így általában nincs valami derűtől ragyogó fejem, mosolyogni sem szoktam udvariasságból igazából, mert grimaszolásnak érzem. De ha valaki hozzám szól, akkor szinte azonnal érezheti azt, amit tudok magamról és amilyennek tartom magam. Inkább a tetteimen (udvariasság, segítőkészség) és a gondolkodásmódomon (elfogadó, békés, nyitott) látszik, hogy nem vagyok az a búval bélelt, "mindenki ellen" ember. Azt pedig nem is akarom, hogy másnak álljon rám a cerka, van otthon egy, elég, ha az képes rá.:D
Egyetértek sajnos ezzel a kijelentéssel és én ezt egy életvidám, mosolygós nőként mondom. A munkahelyem a nők 90%-a megkeseredett, életunt, áskálódó és kibeszélő. Én pedig kirívok közülük mivel pont az ellenkezője vagyok nekik.
Sőt, én vagyok a legfiatalabb, tehát még ez is kiütközik. Fiatal, csinos, életvidám.
Látom, az irigység itt is megtalált, leszavazás formájában. Ennyit a magyar társadalomról.
5-ös válaszoló voltam
Kíváncsi lennék, hogy vagy ennyire életvidám, ha egy lepontozás miatt elítélsz egy egész országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!