Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen kevés az életvidám...

Miért ilyen kevés az életvidám nő?

Figyelt kérdés
Mármint aki sokat és őszintén mosolyog,kedves,barátságos stb.Sok a b@sz@tlan,búval bélelt,morcos,bunkó,férfiakat megszégyenítően határozott nő...Hiába néz ki jól,ha ilyen akkor nem áll rá a cerka,sok férfi továbbállstb. Ellentétben a vidámmal,megszépíti a nem túl szép külsőt a pozitív belső tulajdonságai...
2021. szept. 3. 15:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira tapasztalom ezt.

Nem lehet, hogy csak rád nem mosolyognak?

2021. szept. 3. 15:35
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Ronda tutyimutyi férfiakkal általában nem kedvesek. Ezt tapasztalatból írom. Legfeljebb lesajnálnak. Ha alfahímnek tartanak akkor azt sem tudják hogy jópofizzanak! Ez is tapasztalat.
2021. szept. 3. 15:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Válaszok...🙄👍😂

Nem lehet, hogy csak az alapnézésük tűnik zárkózott, mogorvának? Annyira én sem tapasztalom egyébként, hogy annyi mogorva nő lenne, ha valakire mosolygok, jóindulatú vagyok általában viszonozzák.

2021. szept. 3. 16:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez inkább magyar, mint női vonás...

Én barátságosnak és optimistának tartom magam, de lehet, hogy olyannak tűnök, amilyet leírsz. Sajnos a napjaim nagy részében fáradt vagyok változó okokból, így általában nincs valami derűtől ragyogó fejem, mosolyogni sem szoktam udvariasságból igazából, mert grimaszolásnak érzem. De ha valaki hozzám szól, akkor szinte azonnal érezheti azt, amit tudok magamról és amilyennek tartom magam. Inkább a tetteimen (udvariasság, segítőkészség) és a gondolkodásmódomon (elfogadó, békés, nyitott) látszik, hogy nem vagyok az a búval bélelt, "mindenki ellen" ember. Azt pedig nem is akarom, hogy másnak álljon rám a cerka, van otthon egy, elég, ha az képes rá.:D

2021. szept. 3. 16:37
 5/17 anonim ***** válasza:
46%

Egyetértek sajnos ezzel a kijelentéssel és én ezt egy életvidám, mosolygós nőként mondom. A munkahelyem a nők 90%-a megkeseredett, életunt, áskálódó és kibeszélő. Én pedig kirívok közülük mivel pont az ellenkezője vagyok nekik.

Sőt, én vagyok a legfiatalabb, tehát még ez is kiütközik. Fiatal, csinos, életvidám.

2021. szept. 3. 16:38
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted érdekli őket, hogy nem áll rájuk a cerkád?! XD Bőven találnak olyat, akinek meg igen.
2021. szept. 3. 16:42
 7/17 anonim ***** válasza:
14%

Látom, az irigység itt is megtalált, leszavazás formájában. Ennyit a magyar társadalomról.

5-ös válaszoló voltam

2021. szept. 3. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
7: Irigység? De jót nevettem. Irigy rád a fene, csak szimplán el vagy szállva magadtól, azért megy a lepontozás. 🤷‍♀️ Elég nagy baj (neked), ha te ezt irigységnek észleled.
2021. szept. 3. 16:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én életvidám nő vagyok, mondják is a férfi kollégák. Kolleganők többsége valóban savanyú. Nem tudom, miért.
2021. szept. 3. 16:59
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

Kíváncsi lennék, hogy vagy ennyire életvidám, ha egy lepontozás miatt elítélsz egy egész országot.

2021. szept. 3. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!