Ha egy látszólag életvidám, humoros férfi alkohol hatására mindig sírni kezd, akkor lehet, hogy titokban depressziós?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 12:04
2/11 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy alapból rossz neki, csak elrejti a viccelődéssel?
2020. máj. 31. 12:14
4/11 anonim válasza:
lehetséges,hogy depressziós de az is lehet, hogy csak az alkoholt nem birja
Ha én bort iszom akkor énrám is rámjön a sirógörcs valamiért pedig nem vagyok depressziós
6/11 anonim válasza:
Mindenkire más hatással van az alkohol, ezért nem kéne az emberlényeknek ész nélkül dönteniük magukba gödény módjára.
8/11 anonim válasza:
Nalatod, akkor nem is depresszios hanem godeny.
9/11 anonim válasza:
Tévhit, hogy az alkohol az "igazi" énünket hozza ki. Tudatmódosító szer ami mindenkire másképp hat.
10/11 anonim válasza:
Amúgy én magam régen egyértelműen zárkózott és depressziós voltam, viszont alkohol hatására oldódtak a gátlásaim, nyitottabb, vidámabb voltam...és sokszor agresszív.
Pár éve viszont mióta alapvetően boldog ember vagyok, nem vagyok depressziós, azóta az alkohol pont az "ellenkező" hatást váltja ki, magamba fordulok, szomorú, csendes leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!