Miért ilyen kevés az életvidám nő?
A magyar társadalomra általánosságban jellemző a búvalb.szottság, irigység, dö.göljön meg a szomszéd tehene is. És ha már te nem ilyen vagy, akkor kirísz a tömegből, kinéznek. Én csupán általánosságot írtam le. Sokan irigyek azért, mert ő depressziós, szomorú, és irigy azokra, akik nem olyanok, mint ők.
Az, hogy valaki életvidám, az nem zárja ki azt, hogy reálisan lásson egy társadalmat és reális véleményt is alkosson róluk.
Engem szinte minden nap kikészítenek a munkahelyen, és egyéb nehézségekkel is folyamatosan meg kell küzdenem, és ahogy látom, elég sok nőismerősöm van hasonló helyzetben. Egy-egy nehéz nap után nehéz mosolyogni, de azért próbálok.
Akiket eltartanak, akik sokat tudnak szórakozni, nyaralni, nincs lakáshitelük stb azok persze hogy többet mosolyognak.
Szar életem volt és a szó szoros értelmében b@sz@tlan vagyok az ocsmány fejem miatt.
Nem látok okot az örömre, de tudom hogy a férfiak nem az én mosolyomra kíváncsiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!