Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen kevés az életvidám...

Miért ilyen kevés az életvidám nő?

Figyelt kérdés
Mármint aki sokat és őszintén mosolyog,kedves,barátságos stb.Sok a b@sz@tlan,búval bélelt,morcos,bunkó,férfiakat megszégyenítően határozott nő...Hiába néz ki jól,ha ilyen akkor nem áll rá a cerka,sok férfi továbbállstb. Ellentétben a vidámmal,megszépíti a nem túl szép külsőt a pozitív belső tulajdonságai...
2021. szept. 3. 15:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

A magyar társadalomra általánosságban jellemző a búvalb.szottság, irigység, dö.göljön meg a szomszéd tehene is. És ha már te nem ilyen vagy, akkor kirísz a tömegből, kinéznek. Én csupán általánosságot írtam le. Sokan irigyek azért, mert ő depressziós, szomorú, és irigy azokra, akik nem olyanok, mint ők.

Az, hogy valaki életvidám, az nem zárja ki azt, hogy reálisan lásson egy társadalmat és reális véleményt is alkosson róluk.

2021. szept. 3. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem szinte minden nap kikészítenek a munkahelyen, és egyéb nehézségekkel is folyamatosan meg kell küzdenem, és ahogy látom, elég sok nőismerősöm van hasonló helyzetben. Egy-egy nehéz nap után nehéz mosolyogni, de azért próbálok.

Akiket eltartanak, akik sokat tudnak szórakozni, nyaralni, nincs lakáshitelük stb azok persze hogy többet mosolyognak.

2021. szept. 3. 19:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Bedarálja őket az élet.
2021. szept. 3. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:
96%

Szar életem volt és a szó szoros értelmében b@sz@tlan vagyok az ocsmány fejem miatt.

Nem látok okot az örömre, de tudom hogy a férfiak nem az én mosolyomra kíváncsiak.

2021. szept. 4. 02:30
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Ne legyen fapina, ne tartsa a 2 lépés távolságot a palikkal és máris jobb lesz a kedve! Egy kis szórakozás mindig belefér, legyen akármilyen sz@r az élete! Jól mondom?
2021. szept. 8. 14:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Csak nem vagy az!

2021. szept. 8. 16:25
 17/17 anonim ***** válasza:
12-esnek és 13-asnak: mindenkinek vannak problémái és mindenkinek a sajátja a legnagyobb, de ez nem ok a búvalbaszottságra. Mindenkinek jutnak apró örömök is, ezeket észre kell venni és értékelni.
2021. szept. 8. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!