Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megkeseredtem, hogyan lehetnék...

Megkeseredtem, hogyan lehetnék életvidám és pozitív?

Figyelt kérdés

2021. dec. 16. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Költözz el,menj külföldre,vagy keress itt sokat.

Kész.

Problémamegoldásra és hobbikra több időd marad,ha nem azzal töltöd az időd 99%-át hogy számolgatod azt a 45 forintot a kezedben,ami hátha elég arra a darabra vehető Dalma cukorkára.

2021. dec. 16. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Mindenképpen legyen egy hobbid, amit hetente minimum három alkalommal űzöl! Valamilyen testmozgásformát próbálj ki, ahol társaságban vagy és teljesítened kell!

Crossfit, konditerem, küzdősport vagy akármi!

Bokszolni jártam egy nagyon jó csapatba fél évig és sok barátom lett onnan!

Konditerembe 11 és fél éve járok és az egyik legjobb barátomat is ott ismertem meg!

Ráadásul, az ilyen helyeken könnyen lehet barátokat is szerezni!

2021. dec. 16. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Ennyire általános kérdésre nagyon nehéz olyan választ adni, ami minden élethelyzetben egyformán segít. Még nehezebb olyat, ami ne lenne totál általánosítás.

Nekem az vált be, hogy igyekszem azt élvezni, annak örülni, ami van. Meglátni a legrosszabb helyzetben is a legtöbb jót. Ha valami nem várt, kellemetlenség történik, akkor is arra gondolok, hogy lehetne rosszabb is és elkezdem keresni benne a lehetőségeket, hogy mit tudok belőle tanulni, megragadni, előnyömre fordítani.

Minden helyzetben a lehetőséget keresem és a megoldásra összpontosítok, nem az akadályokra. Mindig azt keresem, én min tudok változtatni, mert arra nincs hatásom, hogy más mit csináljon máshogyan. Én viszont mindig tudok változtatni. Nekem általában be is szokott jönni. Remélem, neked is.

2022. nov. 10. 12:46
 4/4 Kroms ***** válasza:
53%
Ahogy #1 mondta, szerezz minél több pénzt, mivel azzal a legtöbb problémát alapból meg lehet oldani, a többi meg utána idővel szintén el fog tűnni.
2023. júl. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!