Hogyan legyek életvidám?
Gondolj arra, hogy a kudarcokból lehet tanulni. Vizsgáld meg, mit tanulhatsz belőle, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát. Vagy nézd egy kicsit távolabbról, talán még viccesnek is tűnhet egy kívülálló szemével.
Ha pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, nagyobb esélyed van a sikerre. Ha már úgyis kell gondolkozni, miért ne gondolkoznál pozitívan.
Az élet úgyis olyan rövid, érezd jól magad, amíg itt vagy.
Mintha én írtam volna ki a kérdést…
A párom ilyen ember, ès csak csodálom, sőt sokszor nyomasztó is hogy én miért nem tudok olyan lenni ?!
ezt a választ itt hagyom, hogy majd vissza találjak és elolvassam a többi választ. 25n
Sok oka lehet ennek, azt kellene feltárnod, miért lettél ilyen. Van, akit pusztán az esze tesz keserűbbé, de mindenki más.
Kiútnak a művészeteket javaslom. Egy szép vers, egy jó regény, elmélyült hallgatást igénylő zenék. A cél a megrendülés, a katarzis lenne, ami megtisztít és feloldoz, új nézőpontokat hoz. Még sírhatsz is. :)
Lényegében erre volna való a művészet. Szomorú, hogy ennyire le van szarva manapság ez a terület, miközben rengeteg ember mardossa magát belül, és sokuk számára a művészet, a katarzis élménye enyhítené az élet súlyát. Remekművek ezrei várják az embereket, de mindenki a telefonján lóg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!