Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem, hogy amerikainak...

Miért érzem, hogy amerikainak születtem?

Figyelt kérdés

26 éves leszek, és amióta eszemet tudom, Amerikában szeretnék élni. Sok kultúrát szeretek, köztük Japánét is, és teljesen nyitott ember vagyok, de valahogy életem során mindig Amerikához vonzott a szívem, holott tudom, hogy ott sem fenékig tejföl az élet.

Mitől lehet ez? Hogyan csökkenthetném?

2023. júl. 18. 01:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"26 éves leszek, és amióta eszemet tudom, Amerikában szeretnék élni."

Minimum 8 éve ott élhetnél, ha valóban akarnál.

2023. júl. 18. 08:10
 12/19 anonim ***** válasza:
41%

Enis ezt erzem

Magyarságot nagyon utalom már

2023. júl. 18. 08:48
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Itt az idő drága fiatal, indulj neki az usanak, aztán próbálj szerencsét míg van rá lehetőség.

Angolul azért tudj, lélekben légy nagyon erős mert szükség lesz rá, érts valami olyanhoz ami tetszik és kint is megfizetik.

Ha most még nem tudsz angolul akkor itt az idő, kezd el nyugodtan tanulni,kezdetben gyúrj az alap majd jöhet a középfok.

Nyelv tanulás közben, tanulj valami olyat ami tetszik, hiány van belőle.

Keress olyan embereket akik az usaban élnek és beszélgess velük.

Keress olyan embereket akik hasonlóan mint te úgy éreznek, ki szeretnének menni, aztán készüljetek együtt a nagy usara.

30 éves korod előtt 2-3 hónappal pedig indulj neki.

2023. júl. 18. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
2023. júl. 18. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:

[link]

Nézz szét ezen a csatin,hallgasd meg őket, aztán ha még mindig tetszik a kint magyarok beszámolói go go.

2023. júl. 18. 15:28
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Mert amerikai filmeken, amerikai "kultúrán", amerikai kaján nőttél fel, angolt tanultál az iskolában, angolul van minden.

Röviden NPC bot vagy aki szereti a rabszolgatartóját még akkor is, ha az csak moslékot ad neki.

2023. júl. 18. 15:41
 17/19 A kérdező kommentje:
13, miert pont 30 eves korom elott 2-3 honappal?
2023. júl. 18. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

17. Azért hogy felkészült legyél, mind nyelvi, szakmai, pénzügyi és lelki szinten is.

Van fekeszülesi időd, több mint 3 év, ez csak elég lesz több dologra is.

2-3 hónap alatt általában sikerül egy albit találnod, munkát, papírokat intézni stb. Így remélhetőleg mire 30 éves leszel pont meg is tudod kezdeni az új életedet kint.

2023. júl. 18. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:
57%
3 van is alapja
2023. aug. 4. 15:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!