Nyár vagy Tél?
A kettő lehetőség közül messze a telet választanám, valamint, ha a kérdés télen született volna, a válaszom akkor is ugyanez lenne.
Imádom a téli, havas tájat, szeretek benne sétálni, párszor volt is lehetőségem hóban, terepen lovagolni, hatalmas élmény volt! Engem a nyári 30°C -ok nagyon igénybe tudnak venni, a téli mínuszokkal azonban nincs bajom.
(ha bármit lehetne választani, akkor a ködös őszi időszakot mondanám, amikor még pont elég egy pulcsi egész napra)
Régebben egyértelműen nyár, mostmár egyre jobban a telet preferálom. Nyáron forróság van, mintha megállna az élet, mindenki elvan. Régen jártunk bulizni, bandázni, nyaralni, nameg vakáció volt. Most meg meló ezerrel, délután meg izzadás itthon.
Télen valahogy sokkal nyugisabb (ezt a munkahelyem is befolyásolja), a karácsony körüli időszak az, aminek még megvan a valódi varázsa, ez is nagyon feldob. És szeretem a havat (már ha van), de ha nincs, akkor is kabátban lehet sétálni, nincs tömeg, lehet utazgatni bárhova olcsón.
Régen imádtam a nyarat, de ez már nem embernek való, hanem pusztulat idő.
36 fok, belvárosban 40, létezni nem lehet, és tovább mégis hová vetkőzzek?
Télen ellenben jóidő van, ha túl hideg lenne (nincs hideg, amúgy, a 0-1 fok az nem az), aláöltözhetek, friss a levegő nem ez a nyomott fos, lehet aludni, és nem abból áll az éjszaka, hogy forgolódunk, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!