Nyár vagy Tél?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted jobban?2023. júl. 15. 18:24
11/26 anonim válasza:
Én imádom a telet! (A nyárra sincsen nagy bajom csak a telet jobban szeretem)
Azt szeretem mikor hideg van s esik a hó meg befagynak a tavak,pocsolyák. (Nem tudom miért egyszerűen csak megnyugtat)
12/26 anonim válasza:
11-es vagyok.
*A nyáral sincsen semmi bajom csak a telet jobban szeretem*
(Autocorrect kijavította)
13/26 anonim válasza:
ha 10 fokkal hűvösebb lenne nyáron akkor tökéletes lenne, az lenne a kedvenc évszakom
14/26 anonim válasza:
10-es rátapintottál a lényegre most azért alszom a haveromnál,hogy úgy egyáltalán tudjak aludni,mert a 4.ik emeleten a panelban NYÁRON A KÁNIKULÁTÓL NEM TUDOK,UTÁLOM!
15/26 anonim válasza:
Utálok fázni, csizmában meg kabátban járni, szóval nyár.
16/26 Senior Séf válasza:
A választható opciók közül a tél. De amúgy az ősz.
18/26 anonim válasza:
Kora tavasz és kései ősz. (Arra az időszakra gondolok amikor reggel már elég egy pulcsi, de még délután is elviselhető.)
19/26 anonim válasza:
Nyarat gyűlölöm a meleg és a nap miatt
Utolsó 2 3 nyarat végig szenvedtem, az idei bár volt egy pár rosszabb nap azért nem volt olyan vészes a ventilator mellett
20/26 anonim válasza:
Nyár , elég jól bírom a meleget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!