Nem tudom mit érzek miért?
Körülbelül egy éve van ez hogy nem tudom eldönteni az esetek 80%ában hogy mit érzek. A dühöt érzem Oke. De nem
Tudom mikor vagyok boldog és szomorú. És ez nagyon frusztraló. Nem mindig volt ez így de nem tudom hogy ezt hogyan lehetne orvosolni vagy volt e más az én cipőmben. Jelenleg benne vagyok egy párkapcsolatban aminek többször is vége lett, és nem érzem úgy hogy önmagam lehetek vele jelenleg. Olyan mintha meg akarna változtatni, és sokszor gondolkozok rajta hogy kilépek belőle csak egyenlőre várok. Talán arra hogy változik valami de ha nem, addig erőt gyűjtők a szakításra.
Akkor az a baj, hogy nem tudod milyen érzéseket vált ki belőled? Nevezd meg ők boldog vagyok igen: mert (pl.: vele vagyok) szomorú vagyok igen kicsit szomorú is vagyok mert úgy erzem nem figyjel rám. Dühös vagyok? Igen dühít mert éppen randizunk és szeretném hogy figyeljen rám.
Akkor mit érzek? Igazából szomorúságot boldogságot és haragot is.
Ez rendben van? Igen rendben.
Mi az amit szeretnék és miért? Megoldódna ha szépen kifejeznem magam és beszélnék vele?
Igen mert a párom és tudom, hogy fontos vagyok neki.
Más az a szituáció amikor mondjuk az illető személyiségzavaros aztán hol az egekbe érzed magad felértékel majd hirtelen lent mert leértékel aztán megint fent. Egyszer tesz valamit majd sok ideig nem és csak te teszel bele aztán észreveszed közlöd leértékel eszreveszi hogy elveszíthet majd ő is beletesz egy kicsit. Aztán újból nem.
Esetleg előrfordulhat az is, hogy nem tudod mit érzel már iránta akkor próbáld meg az elsőt leírni.
Boldog vagyok vele? Mérlegelni mi az amiért szeretnel vele lenni és mi az ami miatt inkább kilépnél érdemes azon is elgondolkozni hogy ami miatt kilépnél nem e lehetne megoldani vele. Vagy ha próbáltad többször akkor lehet tenyleg a legjobb választás kilépni mint húzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!