Mi értelme van lenézni a másikat?
Figyelt kérdés
Ha valaki tehetségtelen énekes, miért kell megalázni és lenézni? Például valamilyen Irénke zenélt, és őt is kinevették, lenézték, bántották az utcán és sorolhatnám. Oké, ki lehet fejezni, hogy mi a hibája az adott műnek, mert a kritika kell, de miért nem lehet elfogadni, hogy az adott mű számára értékes, és tetszik neki? A zene önkifejező művészet, és úgy igazából bármi, és ha már nem tetszik valakinek valami, akkor az egy szar és ne is csinálja? Ja, de ha az adott illetőt, akik semmibe nézik a tehetségteleneket, le dagadoznák vagy bármi, akkor ők rinyálnának "body shaming" miatt.2023. júl. 15. 14:02
1/5 anonim válasza:
Utólag ki lehet találni valamilyen pszichológiai mechanizmust az egész mögé (pl. a saját önbizalom erősítése, vagy a saját önbizalom hiány elrejtése), de alapból nem látom indokoltnak, hogy értelmet keressünk benne. Nem hiszem, hogy bárki hosszas elhatározás után, szempontokat megfontolva dönt úgy, hogy lenéz valakit.
2/5 anonim válasza:
Nem lenézik Irénkét, hanem csak nemtetszésüket fejezik ki a művészete iránt. Irénke meg felkapja a vizez és videóban elküld mindenkit az anyjába. Aztán eme stílusa miatt meg kinevetik. Maga alatt vágja a fát.
3/5 anonim válasza:
Tót Gabi legutóbbi "slágere", a személyisége, öltözködése után
Őszintén, tehetségesebbnek is szimpatikusabbnak látom Varga Irént.
4/5 anonim válasza:
Valójában semmi, de sok, a társadalomban élő ember erre rendkívül büszke, hogy megoszthat ezáltal ember emberrel.
5/5 A kérdező kommentje:
Arról nem tudtam, hogy alpári módon viselkedett a nézőkkel. Tóth Gabiról hallottam, és ő szerintem kiérdemelte, hogy lenézik.
2023. júl. 15. 23:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!