Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek volt már olyan, hogy...

Veletek volt már olyan, hogy egy boltos vagy pultos olyan bunkó stílusban beszélt és viselkedett, hogy inkább sarkon fordultatok és távoztatok vásárlás nélkül?

Figyelt kérdés

Tehát hogy olyan tahó stílusban válaszolt és bunkón viselkedett, hogy azt mondtátok, akkor inkább bevásároltok másutt, annak az üzletnek a kasszáját nem gyarapítjátok, és távoztatok. És ha igen, hogy történt?

Nekem csak majdnem eseteim voltak, de végül mindig türtőztettem magamat.

2023. júl. 12. 10:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Másik ilyen eset, a benzinkúton számla kérés.

Jeleztem eladónak, hogy számlát kérek róla. Erre kiütötte az összeget, fizetem kp-ban. Számla sehol.

Jeleztem újra, hogy kérnék róla. Hát azt nem tud adni, és lekezelően mondta, hogy előre kellett volna jelezzem. Közöltem, hogy jeleztem előre, úgyhogy oldja meg. Az egészre vállrándítás volt a válasz. Úgy elküldtem a k anyjába, hogy zengett a benzinkút, majd otthagytam.

A cégnek írtam, leírtam mikor történt az eset, mi történt, megküldték a számlát így el tudtam számolni a cégem felé.

Zavar, hogy egy szolgáltatás után nekem kellett leveleket írnom, meg utánajárnom.

Az a baj, hogy ugyanezt megcsinálja az eladó egy "egyszerű" emberrel is, mondjuk egy sima segédmunkással. És egyetlen vállrándítással letudja, hogy szerencsétlen emberek az ő flegmasága miatt buknak 20-30 ezer Forintot mert nem tudnak elszámolni a benzinnel.

2023. júl. 12. 11:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pékségben volt ilyen példa. Suli előtt, minden reggel bementem ugyan abba a pékségbe aznapra venni kaját. Aztán volt ott egy nő, aki se köszönés, se semmi, sőt még a visszajáró pénzt is visszadobta elém az asztalra, hogy csak takarodjak már.

Ahogy láttam másokat is ugyan így szolgált ki, úgyhogy gondolom valaki jelezte a tulajnak ezt, mert kevés időn belül találtak a helyére mást, aki kedvesen kiszolgált már, nem dobálta elém sem a pénzt, sem a terméket.

2023. júl. 12. 12:29
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, csak postán dolgozóval. Kérdezte, mekkora a csomag, amit át akarok venni. Mondtam, hogy mi van benne, így gondolom, kicsi. De csak kötötte az ebet a karóhoz, persze bunkó, proli stílusban, hogy mégis mekkora... Hogy azt sem tudom, mit rendelek, blabla, majdnem kifordultam a postáról. Mondtam neki, hogy nem én tehetek róla, hogy rossz napja van. Amikor visszajött, bocsánatot kért, de én akkor megfogadtam, hogy többet nem rendelek oda, mert amúgy is mindig bunkók voltak velem. Én is fáradt vagyok, de nem beszélek úgy senkivel, mint egesek egy állattal.
2023. júl. 12. 13:09
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Persze! :D

Alap.

Ha nincs tisztelet, nem vagyok ott.

2023. júl. 12. 13:39
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Én most kíváncsiságból megnéztem a hely (Lumi Pékség) értékeléseit.

Konkrétan azóta is minden második értékelés azt emeli ki, hogy mennyire bunkó, prosztók az eladók. Nem is értem ilyen helyek miért működnek.

2023. júl. 12. 14:52
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Korpovit keksz, hasonló volt nekem is, csak ott a postás nem akarta kiadni a csomagot, mert nem tudtam pontosan a feladót. Baromi bunkó volt, nem érdekelte a kód se, akkor ugye küldött az mpl, hogy azzal vehetem át a csomagot. Azt mondta a nő, hogy a kód meg az sms csak egy dolog... Oké, tudtam, hogy játékboltból rendeltem, de neki a konkrét cégnév kellett volna. Azzal adta ki, h felvett a kamera, ha majd keresik a csomagot, vissza tudja követni, hogy ki vitte el! De ugye személyi, csomagkód minden stimmelt. Na mondom, ha neked ettől felsőbbrendűségi érzéseid vannak, akkor hidd azt nyugodtan.
2023. júl. 12. 15:08
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

#16 Én is imádom az ilyen önjelölt nyomozókat.

Kollégiumba kerültünk. Akkoriban nem nagyon volt még se laptopunk, se internetünk. Megnyílt valami új Saturn üzlet asszem ez ma a Media Markt és minden koleszos ismerősünk oda járt, mert lehetett Xboxozni, PS-ezni. Internetezni is lehetett 2 kirakott gépen, de ott épp kis cigók voltak így nem jutottunk oda.

Kifelé menet megállítottak a biztonsági őrök, meg visszahívtak minket. Külön külön be kellett mennünk egy kis irodába, kipakoltatták a zsebeinket, meg azt mondták, valljuk be, hogy lopni akartunk. Mert hogy kamerán látták, hogy többször a zsebemhez nyúlok és hogy ez volt a jel, hogy megvan a szajré. Hát azt hittem beszarok a röhögéstől. Hozzátenném a telefonom volt belső zsebben, azt ellenőriztem, hogy megvan-e.

Az külön vicces, hogy a cigó banda ugyanott ment ki mellettünk, őket persze nem hívták vissza.

Összességében egyik oldalról vicces helyzet volt, másik oldalról meg azért rohadt sértő ahogy önjelölt rendőrök úgy kezeltek mint valami bűnözőt.

2023. júl. 12. 15:43
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

A helyi könyvesboltban volt rossz élményem, még x éve:

amint kiment a vevő, a megvett könyvekkel a kezében, a 2 eladó rögtön félhangosan tárgyalni kezdte, hogy milyen gáz könyveket nézett meg az illető, és milyent vitt magával. Vagy, ha nem vett semmit, akkor az volt a baj, de olyanra is akadt példa, hogy valaki külsejébe, öltözködésébe kötöttek bele.

Nem is volt akkora amúgy a bolt tere, hogy indokolt lett volna a kettő eladó, azt nem is említve, hogy a kasszától tökéletesen be lehetett látni az egészet. Visszatérő vendégek voltunk anyával egy darabig, mert hiába voltak azok a nők bunkók, a boltnak olyan kapcsolatai voltak, hogy olyan könyveket is be tudtak szerezni, amiket ilyen Libri, Alexandra szintűek sajnos nem. De egy ponton megelégeltük, és nem mentünk többet. Azóta teljesen lehúzták a boltot, a netes értékelései is valahol 2 csillag körül szárnyaltak (több száz komment által). Végül nemcsak új helyre költözött, hanem új személyzetet és nevet is kapott. Ott már nincsen ilyesmi gond.

2023. júl. 12. 15:45
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan ilyen esetre nem emlékszem, de sok olyan bolt van, ahova még egyszer nem teszem be a lábamat a bunkó alkalmazottak miatt. Sőt, még piacos esetre is volt példa, amikor az eladó morogni kezdett, hogy "ezt válogattad ennyi ideig?!" Hát jó, akkor vásárolok máshol, nekem nem fáj. Általában a Sparos dolgozók a legrosszabbak, bár legutóbb éppen az Aldiban pakoltatta ki velem a táskámat egy rendkívül rossz modorú biztonsági némber. Ezt mindenhol egyszer játszhatják el velem: amikor utoljára járok náluk. Azt már megszoktam, hogy rengeteg helyen észre sem veszik a vásárlót, ezen nem akadok fenn.
2023. júl. 12. 21:47
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Bár kicsit más téma, de ha már Spar: Felénk be van vezetve az önkiszolgáló "gyors kassza". Ami tök jó lenne ha nem nyávogna az a szar folyamatosan valamiért, amit az ott lévő eladónak vissza kell igazolna.

Ez általában úgy néz ki, hogy csipog az a szar 5 percig én meg várom, hogy a Sparos NPC-ben lefusson a szkript, letörölgeti az üres kasszát, visszaviszi a kosakat, néz jobbra, balra, majd leesik neki, hogy segítenie kellene.

Volt egy kis Tesco is. Ott az 5 alkalmazottból nem tudom ki mit csinált. Egy általában ott ült és a kamerát nézte a kasszák mellett. Kasszás sehol. Régebben volt egy csengő, ha fizetni akartál megnyomtad és jött valaki. Ezt leszedték, így maradt az, hogy állsz mint a farok 10 percig, aztán el kell kezdeni óbégatni, mert a paraszt aki ott ül a kassza mellett egy szót nem szól senkinek. Mondjuk be is zárt a hely.

2023. júl. 12. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!