Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki úgy bemenni újra egy kis...

Ciki úgy bemenni újra egy kis ruhaüzletbe, ha legutóbb se vettem semmit próba után?

Figyelt kérdés

Az egyik kis ruhabolt facebookra mindig kiteszi a legújabb ruhákat. Néhány hete kinéztem magamnak egy pamutruhát. Elmentem felpróbálni, de egyáltalán nem állt jól. Az eladó ajánlott még azon kívül kettőt, viszont egyik sem volt jó.

Most láttam náluk egy farmerruhát, holnap megnézném, de félek ugyanígy járok és már azt hiszik szórakozok. Ciki úgy kijönni ha esetleg újra nem veszek semmit?

(Tudom nem hatalmas probléma ez, fiatal vagyok még.)

2023. máj. 7. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki.
2023. máj. 7. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem, ez természetes dolog.
2023. máj. 7. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem. nem ciki. kis falurol beszelunk ahol az egyetlen bolt..? akkor sem lenne ciki egyebkent
2023. máj. 7. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam eladóként kicsi boltban, és megnyugtatlak, egyetlen embert sem tudok felidézni, pedig viszonylag nagy volt a forgalom. Egy-két nagyon gáz történetet tudok mesélni, de az eseményekhez embereket társítani nem tudnék. Arra akarok kilyukadni, hogy valószínűleg már 5 perccel azután el is felejtették hogy ott jártál, hogy kisétáltál a boltból. Felesleges ilyeneken aggódnod. Egyébként egy boltnak mindig az a jó, ha visszajár a vevő, szóval csak jót teszel nekik vele.
2023. máj. 7. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gazdasági nehézségek vannak, így megszokták az elladók, így nem ciki.
2023. máj. 7. 15:32
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Akkor megnézem holnap azt a ruhát.

2023. máj. 7. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy nő vagy!
2023. máj. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!