Aki online rendelt szemüveget virtuális próba alapján, a valóságban mennyire felelt meg az elképzeléseinek? A szemüveget jobb élőben kipróbálni?
hol van ilyen?
amúgy szerintem függhet attól mennyi az ár és vissza e lehet küldeni.
Én dioptriás sportnapszemüveget rendeltem annak idején először online, mivel máshol nem kaptam ilyet, és szükségem volt ilyen szemüvegre. Nekem jó a tapasztalatom, ne volt probléma. Vannak fontos adatok, amiket tudnod kell, és figyelni keretválasztásnál. A dioprtiát ugyanannyi eséllyel lövik mellé, mint egy átlagos optikában. Jó, ha van egy szemészeti papírod, mit mértek be, és az alapján rendelsz. A keretet meg te tudod, mi kényelmes. Mellesleg árban én jobban jártam így, mint optikában, olcsóbb volt online, és nem rosszabb minőségben.
Tavaly megműttettem a szemem, úgyhogy maximum nullás napszemüvegre lehet szükségem, esetleg később olvasószemüvegre, ha az időszerű lesz, szemészeten méretem be majd a látásomat, és online rendelek. Nekem optikában többször is elcseszték a bemérést, ez pedig ártott a látásomnak, nem bízom bennük.
Én jelenleg külföldön élek, és itt rendeltem feltöltött recepttel (amit 3 éve Vision Expressben egy bunkó nő csinált), de minőségi vékonyított lencsével sokkal olcsóbban mint optikában.
-0,50-el azóta gondolom nem változott.
Egyébként ez a Vision expresses elősz szemüvegem ami azóta is megvan, nagyon gagyi.. Bár sokszor nem is használtam
De mostmár szükségesnek érzem. Hiába harcolok a szemüveg ellen, hogy nem kell. De sajnos kell.
Lehet kellett volna.. Most rendeltem szemüveget ez a régi alapján.
Sőt lehet indokolt is lehetne a sűrűbb szemviszgálat, franc tudja mi lehet a szememmel. Maga a látásromlás kialakulása is érdekes volt. 3 éve pár hónap alatt hirtelen vettem észre a romlást. Mert előtte sokat számítógépeztem a munkám miatt 2 évig napi 8-10 órát. Talán ez betett. Előtte oylan volt a szemem 25 évig mint a sasnak.
De a korábbi időkben mikor nem használtam annyit a számítógépet és a szemem nem fókuszált egész nap a monitorra, akkor sokkal jobban láttam messzebbre. Talán ha jobban kímélném az nem ártana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!