24 éves férfi vagyok, és a barátnőm megkért, hogy legközelebb vegyek neki ha boltba megyek (általában én vásárolok be de gondolom eddig mindig magának vette, szóval korábban nem merült fel ilyen probléma. Ma mondta.)
De kérdem, nem lesz kínos férfiként ilyent vásárolni? Nem fognak a pénztáros meg egyéb bolti alkalmazottak furcsán nézni vagy kinevetni ha férfiként tampont és/vagy betétet veszek?
Hogyan oldjam meg ezt a szitut? Mire kell figyelni?
Kínosnak nem kínos csak kérdezd meg, hogy milyent vegyél. Egyébként ott a Spárban az önkiszolgáló. Senkit nem fog érdekelni, hogy mit veszel, ha ennyire zavar.
2023. jún. 11. 20:33
2/32 anonim válasza:
Hidd el,a pénztáros napi több száz vásárló mellett talán észre sem veszi,mit húl le a vonalkódolvasóval,és le sem sz.rja,ki mit vásárol.Azt várja,hogy legyen vége a műszaknak,és húzhasson haza.
2023. jún. 11. 20:36
3/32 anonim válasza:
Amikor 13 voltam és először vettem betétet, én os ugyanígy rettegtem.
Mindig vettem mellé szükségtelen cuccokat is, hogy ne legyen feltűnő.
Aztán rájöttem, hogy mindenki lexarja. Boltos csak lehúzza, kéri az árát.
2023. jún. 11. 20:38
4/32 anonim válasza:
Csak nehogy úgy járj mint a férjem:DD
5/32 anonim válasza:
Ha ez a kérdésed alapján nem igazán vagy még férfi.
A barátnődnek segítenél, Te meg azon aggódsz, mit gondolnak mások. De amúgy nem, egyáltalán nem kellene ebből ügyet csinálnod. Tduják, hogy nem magadnak veszed.
6/32 anonim válasza:
Már miért lenne kínos Jézus... Nem te leszel az első férfi aki ilyet vesz, másoknak is van barátnője, lánya stb.
Sose értettem, hogy az ilyesmiben mi a ciki. Gyerekeknél még rendben van ez a viselkedés, de felnőttnél már sok.
2023. jún. 11. 20:44
9/32 anonim válasza:
Óvszert sem mersz venni, mert számodra full idegenek belenézhetnek a kosaradba és esetlegesen rájönnek, hogy szexelsz?! 24 évesen nőlj fel a korodhoz. A kutyát nem érdekli, mit veszel, nem kínos, max te csinálsz belőle ekkora ügyet.
2023. jún. 11. 20:52
10/32 anonim válasza:
Na most. Ha valaki tudja, hogy van barátnőd, akkor tudja, hogy van neki puncija. Minden nőnek van. Vagy te ha ránézel egy random nőre az utcán, akkor elborzadsz, mert ők ott mind szoktak menstruálni, sőt, kakilunk is, izzadunk is, hányni is szoktak időnként a legtöbben, taknyosak is szoktunk lenni, meg fingani, böfögni, hasonlók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!